Show

Komentari 122

Celzijus u uskoj haljini pozirala pored bora: 'Imaš lijepe kuglice'

Celzijus u uskoj haljini pozirala pored bora: 'Imaš lijepe kuglice'

Istina je da sam ja privatno uglavnom neki sportski đir i bez šminke, ali povremeno proradi u meni i ta seksi Nives. Najčešće se u tim trenucima inspiracije sredim i snimim malo više fotki, rekla nam je jednom prilikom

Sretan Božić dobri ljudi, zaželjela je Nives Celzijus (40) stotinama tisuća pratitelja na društvenim mrežama. Pozirala je u uskoj bijeloj haljini, koja je imala duboki dekolte pa je dala uvid u poprsje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Lijepe želje za blagdane neprestano su pristizale u komentarima ispod objave, ali isto tako i pohvale na račun njezina izgleda. Kreativnosti nije nedostajalo pa su tako pratitelji pisali i da ima lijepe kuglice, ali malo tko je tu izjavu povezao s onima na boru. I on je, doduše, bio lijepo ukrašen, ali Nives je, sudeći po komentarima, 'pobijedila'. 

Prije nekoliko dana proslavila je 40. rođendan. Senzualne fotografije na društvenim mrežama njezin su zaštitni znak, ali u stvarnosti je 'obična' osoba koja ima raznih obveza u danu, od majčinskih do poslovnih.

Mnoge poznate influencerice muku muče s tim kako iznova biti kreativan svojim pratiteljima, jer ako im dosadiš - otprate te. Ali Nives to ne brine. Kaže da nju uvijek inspirira neka situacija u kojoj se nađe.

- Istina je da sam ja privatno uglavnom neki sportski đir i bez šminke, ali povremeno proradi u meni i ta seksi Nives. Najčešće se u tim trenucima inspiracije sredim i snimim malo više fotki - rekla nam je svojedobno. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

Najčitaniji članci