Obavijesti

Show

Komentari 19

Červar želi Stankoviću u show, a on odgovara: Popunjeni smo

Červar želi Stankoviću u show, a on odgovara: Popunjeni smo
10

Za razliku od srpskog kantautora, kojeg Aleksandar Stanković već dulje vrijeme bezuspješno mami u emisiju, Lino Červar se javno nudi za gostovanje, optužujući pritom voditelja da ga namjerno izbjegava

VIDEO

Izbornih hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar (68) u srijedu se nakon pobjede nad Francuskom obračunavao s mnogima. Javno se nudio Aleksandru Stankoviću (48) za gostovanje, optužujući pritom voditelja da ga namjerno izbjegava. 

Croatia - Bahrain

- Pozivam Stankovića da me pozove u 'Nedjeljom u 2', skupa s oponentima koji su vrijeđali mene i moju obitelj, ali on nema petlju da to napravi - izjavio je Červar i nije dugo čekao odgovor. 

Nakon čestitke na pobjedi protiv Francuza, Stanković mu je odgovorio na društvenoj mreži. 

Pokretanje videa...

00:11

- Gospodine Lino, čestitke na pobjedi protiv Francuza! Sljedeća dva tjedna smo popunjeni, ali jednom... - napisao je voditelj, koji je izbornika hrvatske rukometne reprezentacije već ranije ugostio. Bilo je to za vrijeme Svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj prije točno 10 godina.

No, za razliku od Červara, Stanković je javno pozvao Đorđa Balaševića (65) u svoj talk show. 

Stanković postavio oglase po Novom Sadu: Đorđe, čekam te!
Stanković postavio oglase po Novom Sadu: Đorđe, čekam te!

'Dragi Đole, još uvijek te čekam' pisalo je na jumbo plakatima koji su nedavno osvanuli u Novom Sadu, a iza potpisa je stajalo ime Mia Radenković, iz Balaševićeve pjesme 'Ljerka'. Ipak, brzo se saznalo da je stvarni autor ustvari novinar i voditelj Aleksandar Stanković (48), koji već 15 godina bezuspješno poziva Balaševića u svoju emisiju 'Nedjeljom u 2'. 

- Ma i ako Đorđe Balašević (65) kaže 'ne' ili uopće ne odgovori, neću se naljutiti. On je moj glazbeni idol. Dijete sam uspavljivao njegovim pjesmama, bio na koncertima u Kerempuhu, Areni, u Ljubljani, zaljubljivao se uz njega... Plakatom sam mu želio poručiti da mislim na njega - priznao je tad Stanković, no zasad od srpskog kantautora ni traga ni glasa. 

Djordje Balasevic

Prije 15 godina, kako tvrdi Stanković, bio je gost u Đoletovom domu i sve su dogovorili, no Balašević se ipak na kraju predomislio i nikad nije gostovao u nedjeljnoj emisiji. 

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O BRUTALNOM UBOJSTVU: Podivljali članovi zloglasnog Manson klana ubili su Sharon i njezine prijatelje, a detalji zločina lede krv u žilama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...