Obavijesti

Show

Komentari 69

Često skupa: Nataša Janjić i Goran Bogdan skrivaju vezu

Često skupa: Nataša Janjić i Goran Bogdan skrivaju vezu
1

Nakon izlaska Nataša je odmah objavila zajedničku fotografiju, a s njima pozira i njihova kolegica Ana Maras. Prije nekoliko dana na društvenoj mreži Nataša je objavila i pjesmu 'Zaljubila sam se'

VIDEO


Djelovali su prisno, a glumica se skrivala od znatiželjnih pogleda u mračnijim kutovima kluba. Par su zajedno vidjeli u noćnom izlasku. Nataša Janjić (34) i Goran Bogdan (35) u zagrebačkom mondenom klubu u centru grada pojavili su se u dva ujutro dobro raspoloženi.

Nakon izlaska Nataša je odmah objavila zajedničku fotografiju, a s njima pozira i njihova kolegica Ana Maras. Prije nekoliko dana na društvenoj mreži Nataša je objavila i pjesmu Detoura “Zaljubila sam se”, što je oduševilo njenu prijateljicu Jelenu Veljaču.

Kako doznajemo, Janjić i Bogdan obnovili su romansu, a prije nekoliko godina također su bili bliski i često su se družili, ali nikad nisu govorili da su zaljubljeni. Glumac je donedavno bio u ljubavnoj vezi s Majom, s kojom su ga lani snimili na Dubrovačkim ljetnim igrama. Nataša je prije mjesec dana prekinula jednogodišnju vezu sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem (35), a par nije ostao u dobrim odnosima.

Zajedno snimali film

Nakon prekida Kisić je izjavio: 'Ne želim da me više ikad pitate o Nataši.' Glumica ni s jednim javnosti poznatim bivšim dečkom nije ostala u dobrim odnosima. Nakon prekida sa sarajevskim redateljem Antonijem Nuićem prije osam godina završili su na sudu i od njega je tražila pola stana na zagrebačkoj Trešnjevci, koji su zajedno kupili na kredit. Janjić se na kraju izborila da živi u tom stanu, u kojem je prethodno stanovao Nuić s novom djevojkom. S Joškom Lokasom, koji je zbog nje ostavio suprugu, prekinula je jer financijski nisu mogli opstati.

Davor Puklavec/Pixsell

Zajedno su kupili stan, ali glumica i voditelj rastali su se 2014. nakon dvije godine braka. Nataša Gorana poznaje godinama i oduvijek su se odlično slagali, zajedno su izlazili i povjeravali se jedno drugome. Lani su snimali mračnu psihološku dramu Nevija Marasovića “Goran”, koju su mnogi nazvali hrvatskim 'Fargom'.

Nataša sama u Beogradu

Snimali su u snijegom okovanim Delnicama, a igraju jedne od glavnih uloga, ona slijepu suprugu glavnoga glumca Franje Dijaka, a on njegova najboljeg prijatelja. Film je nedavno prikazan i na beogradskom filmskom festivalu.

Nataša je došla vidjeti film, dok se Bogdan vratio u Hrvatsku.Poslije se zabavljala s Jankom Popovićem Volarićem u beogradskom restoranu. Bogdan nije bio raspoložen komentirati vezu s Natašom niti njihov zajednički izlazak i prisnost koju su mnogi gosti primijetili.

- Kako sam, što sam, odakle vam to? Nemojte da budem bezobrazan. U Beogradu sam, nemojte me više nikad zvati - rekao je iznervirani Bogdan. Nakon toga se ispričao i rekao da 'nije s Natašom niti je s njom ikad bio u vezi', a glumica nije htjela ništa potvrditi, ali ni demantirati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga