Obavijesti

Show

Komentari 81

Cetinskom otkazali koncert u Zadru jer nije pristao na covid potvrde: 'Zdravlje je prioritet'

Cetinskom otkazali koncert u Zadru jer nije pristao na covid potvrde: 'Zdravlje je prioritet'
6

Tony je nedavno javno napisao kako neće zapjevati na otvorenom u Zadru ako se od ljudi budu tražile covid potvrde. Sada je koncert i službeno otkazan, potvrdili su iz turističke zajednice grada Zadra

VIDEO

Pjevač Tony Cetinski (52) razmišljao je o otkazivanju koncerta u Zadru 22. prosinca ako će se na ulazu tražiti covid potvrde. Svoje stavove je iznio na Facebook profilu, a sada je koncert službeno i otkazan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hitna 01:15

Priopćenje o otkazanom adventskom koncertu poslala je Turistička zajednica Grada Zadra, piše Zadarski.hr.

- Iako je blagdanski koncert dogovoren za 22. prosinca s promotivnom tvrtkom koja zastupa Tonija Cetinskog trebao proći u najljepšem blagdanskom ozračju, što i vjerujemo da i bi se u objektivno normalnim okolnostima i ostvarilo, od strane pjevača su u medijima nažalost izlazile izjave koje su u kontradikciji s preuzetim obvezama organizatora koje se odnose na propisane mjere uvjetovane pandemijom - piše u priopćenju.

Rekli su da je koncert otkazan zbog pjevačevih nedavnih izjava o tome da koncert neće htjeti održati ukoliko se na ulazu budu tražile COVID potvrde.

- Želja nam je našim sugrađanima priuštiti radosne adventske sadržaje, u čemu ćemo zasigurno uspjeti, ali prvenstveno poštivamo zdravlje i sigurnost naših sugrađana. Svatko ima pravo na svoje mišljenje i stavove koje treba poštivati, ali u uređenom sustavu i ovoj, za svih izazovnoj i složenoj situaciji, moramo se držati propisanih mjera donesenih od strane Nacionalnog stožera - nastavili su.

Cetinski: 'Neću pjevati u Zadru ako ne ukinete covid potvrde!'
Cetinski: 'Neću pjevati u Zadru ako ne ukinete covid potvrde!'

Na kraju priopćenja, organizatori Adventa u Zadru zahvalili su se Cetinskom na suradnji, ali i rekli kako će se u terminu njegovog koncerta zakazati neki drugi izvođač.

- Koncerta ipak neće biti te će se u istom terminu ugovoriti novi izvođač - napisali su i dodali da se nadaju da će se epidemiološka situacija poboljšati i da će Cetinski ipak jednom moći nastupati u Zadru.

Tony Cetinski se o svom nastupu, kako to i obično čini u zadnje vrijeme, oglasio putem svoje Facebook stranice.

- Ispričavam se ovim putem svim građanima Zadra zbog ove neugodne situacije, u koju smo došli zbog mjera koje su na snazi. Nikako ne želim dijeliti svoju publiku na cijepljene i necijepljene, niti bilo kako drugačije. Želio bih koncert bez podjela. Samo ljubav za sve. Stoga se nadam da ćemo uskoro održati koncert na kojem ćemo se svi moći družiti bez podjela - objavio je pjevač.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: NOVONORMALNI DJED MRAZ

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...