Show

Komentari 85

Cetinski: 'Neću pjevati u Zadru ako ne ukinete covid potvrde!'

Cetinski: 'Neću pjevati u Zadru ako ne ukinete covid potvrde!'

Ugovor nije potpisan i neću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji, tvrdi Tony

Pjevač Tony Cetinski (52) ozbiljno razmišlja o otkazivanju koncerta u Zadru 22. prosinca ako će se na ulazu tražiti covid potvrde. Svoje stavove je iznio na Facebook profilu, kao što to i čini u posljednje vrijeme, dok je njegov menadžment potvrdio koncert, piše e-zadar.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dragi svi, već se naveliko najavljuje moj nastup 22.12. na Adventu u Zadru a da prilikom poziva nitko nam nije spomenuo COVID potvrdu koju je navodno potrebno pokazati prilikom ulaska na Advent na otvorenom prostoru! Da dobro ste čuli, NA OTVORENOM. Ugovor nije potpisan i niti ću ga pristati potpisati ukoliko u istom neće pisati da famoznu potvrdu neće tražiti jer naš obraz još uvijek nije na prodaju unatoč potrebama za radom i prihodima kojima hranimo svoje obitelji - započeo je Cetinski.

- Moji suradnici (15 obitelji ) koji su uvijek dio pogona i našeg djelovanja na svim koncertima, moja publika i moja malenkost bi bili presretni zasvirati i pjevati kao i bezbroj puta prijašnjih godina u Zadru, volimo dolaziti i zabaviti se u tom divnom gradu ali eto ponavljam: COVID POTVRDA NA NAŠIM KONCERTIMA NIJE U SKLADU SA NAŠIM ŽIVOTNIM UVJERENJIMA I NE ŽELIMO BITI KUPLJENI JUDINIM ŠKUDAMA KAKO BI PROMOVIRALI A KAMOLI PODRŽALI SPROVOĐENJE VEC SPOMENUTE POTVRDE - oštro reagira Tony te se prisjeća kako su u Sloveniji otkazali cijelu turneju zbog istog razloga.

- Tko se u Boga uzda, gladi se ne boji - tvrdi Tony, ostalim kolegama želi lijep provod i blagoslovljenje blagdane.

- Mi ćemo strpljivo čekati u nadi da ova noćna mora prođe pa da se zabavljamo kao humani ljudi bez podjela i predrasuda te nepokolebljivi pred svojom jednako karakternom publikom. Ima nas više nego što neki misle ili bi željeli da nas bude! BLAGOSLOVLJEN I ČESTIT BOŽIĆ SVIMA ma gdje bili, voli vas vaš Tony - poručio je pjevač.

Najčitaniji članci