Show

Komentari 5

Channing je nekoć imao pločice na trbuhu: 'Malo se zapustio'

Channing je nekoć imao pločice na trbuhu: 'Malo se zapustio'

Riječ je o Channingu Tatumu koji je viđen na odmoru s poznatim bračnim parom Adamom Levineom i Behati Prinsloo. Ovaj put s njim nije bila djevojka, pjevačica Jessie J.

Channinga Tatuma (38) 'ulovili' su fotoreporteri na odmoru u Meksiku gdje je pokazao kako njegovo tijelo izgleda u četvrtom desetljeću. Iako to nije tijelo po kakvom ga gledatelji pamte iz prvog djela popularne plesne franšize 'Step Up', Channing bi i dalje mogao zavoditi bez problema. Glumac je u naručju držao kći Everly (5).

- Malo se opustio na odmoru. Nema više isklesanog torza - šalili su se obožavatelji na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Channing je šokirao obožavatelje u travnju 2018. kada je potvrdio da se rastaje od supruge, glumice i plesačice Jenne Dewan (38) nakon 12 godina ljubavi.

Dvojac je slovio za jedan od najstabilnijih holivudskih parova, no brzo se saznalo kako oboje imaju nove partnere.

On je utjehu pronašao u pjevačici Jessie J (31) koja izgledom neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu. Dewan se pak zaljubila u glumca Stevea Kazeea, kojeg je neko vrijeme uspješno skrivala od znatiželjne javnosti.

Inače, holivudska zvijezda je na setu filma 'Step up' osvojila bivšu suprugu koja ima, kako kaže, zgodnije tijelo nego nekad, a na njemu radi svakodnevnim vježbanjem. Zanimljivost je i da je Channing radio kao model, prije nego je postao glumac.

Osim spomenutog Step up-a, pojavio se u mnogobrojnim filmovima kao što su Havoc, Trener Carter, Supercross, Ona je najbolja, Vodič za prepoznavanje svetaca...

POGLEDAJTE VIDEO:

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Najčitaniji članci