Show

Komentari 5

Charles i Camilla provest će Božić s kraljicom Elizabetom

Charles i Camilla provest će Božić s kraljicom Elizabetom

Ranije je kraljica otkazala tradicionalni predbožićni ručak sa širom obitelji. Kraljica inače ugošćuje svoju obitelj u Sandringhamu u Norfolku za blagdane, a mnoštvo prati njihov odlazak u crkvu 25. prosinca

Princ od Walesa (73) i vojvotkinja od Cornwalla (74) provest će Božić s kraljicom Elizabetom II. (95), rekao je glasnogovornik rezidencije Clarence House.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kraljica će provesti Božić u dvorcu Windsor, prvi bez pokojnog supruga, vojvode od Edinburgha i neće kao inače otputovati u Sandringham za božićne blagdane. 

No članovi obitelji pridružit će joj se tijekom blagdana. Princ Charles i supruga Camilla posjetit će je za Božić. 

Kraljica ostaje u Windsoru iz "mjere opreza" zbog porasta broja zaraženih koronavirusom. Prošle godine su kraljica i pokojni princ Phillip božićne blagdane proveli u Windsoru. Kraljica inače ugošćuje svoju obitelj u Sandringhamu u Norfolku za blagdane, a mnoštvo prati njihov odlazak u crkvu 25. prosinca.  

Nije još potvrđeno gdje će vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea provesti Božić. Ranije je kraljica otkazala tradicionalni predbožićni ručak sa širom obitelji.  Kraljica je ostala je bez supruga 9. travnja nakon više od 73 godine braka, a pokopan je u kraljevskoj kripti dvorca Windsor. 

Britanska kraljica u listopadu je prenoćila u bolnici kako bi obavila određene pretrage, a liječnici su joj naredili mirovanje.

Najčitaniji članci