Obavijesti

Show

Komentari 5

Charlie Sheen bivšoj ženi je prijetio da će joj odrubiti glavu

Charlie Sheen bivšoj ženi je prijetio da će joj odrubiti glavu
4

Brooke Mueller, bivša supruga glumca, rekla je da je glumac na odmoru na Bahamima bio neprestano pijan te bi bez ikakvog razloga počeo divljati po kući

VIDEO

Sheenova bivša supruga Brooke Mueller sucu je rekla da ju je glumac jednom toliko jako udario da se onesvijestila. Na sudu je tražila potpuno skrbništvo nad dvogodišnjim blizancima Bobom i Maxom. Ispričala je kako joj je Charlie prijetio da će joj odsjeći glavu i poslati je u kutiji njezinoj majci. 'Ako si snimila ovaj razgovor, smatraj ovu prijetnju učinjenom', zaprijetio joj je.

Sudu je Brooke priložila i njegov SMS u kojem suradnika naziva glupom svinjom koju treba ubiti. Rekla je kako je bila prisiljena ići sa Sheenom i njegovim dvjema djevojkama na Bahame. Htjela je s njim ostati u dobrim odnosima kako bi joj kupio kuću.

- Jutro prije puta sam se probudila, a on je razbijao kupaonicu - rekla je Brooke. Dodala je da je divljao jer nije mogao naći svoj dnevnik. Pomahnitao je, uzeo telefon i s drugog kata kuće bacio ga u bazen. Na letu za Bahame bio je dobre volje. Odjednom je poludio i pred svima se počeo derati kako iz dna duše mrzi bivšu suprugu Denise Richards (40).

- Pred svima je vikao da će joj obrijati glavu - rekla je Brooke. Na Bahamima je bio stalno pijan.

- Slijedio me u kući i baterijom svjetilio u oči kako ništa ne bih vidjela - rekla je Brooke.

Pitala ga je zašto je toliko muči, a on se počeo derati: 'Ja sam Charlie Sheen. Nedodirljivi. Slavniji sam od Obame!'.

Vrijeđao ju je da uopće nije majka njihovoj djeci nego obična domaćica i da je neopisivo ružna. “Mrzim te, mrzim te!”, vikao joj je. U ruci je držao džepni nožić i prijetio joj je da će je njime ubosti u oko. Zatim joj je pljunuo na stopalo.

- Srećom, mogla sam se vratiti kući istog dana - rekla je Brooke. Na kraju je zaključila da je uvjerena kako je Sheen totalno lud. Sud joj je dodijelio potpuno skrbništvo nad djecom. Glumac trenutačno u svom domu živi s dvije djevojke, Natalie Kenly (24) i Bree Olson (24).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija