Show

Komentari 0

Charlize Theron se definitivno tuče bolje od ostalih plavuša

Charlize Theron se definitivno tuče bolje od ostalih plavuša

U svojem novom filmu je redatelj David Leitch ulogu razbijačice prepustio oskarovki Charlize Theron, a Charlize nam je pokazala u svojem novom videu koliko je dobro prihvatila tu ulogu

Ne vidimo često žene u ratobornim glavnim ulogama, a posebice je rijetko u takvim ulogama vidjeti top holivudske glumice. Ipak, prije nekoliko godina dobili smo film Angeline Jolie, 'Salt', u kojem nam je Angelina pokazala da su žene i te kako sposobne za takve uloge, a i da mogu donijeti nešto novo špijunskom žanru.

U svojem novom filmu je redatelj David Leitch takvu ulogu prepustio oskarovki Charlize Theron, a Charlize nam je pokazala u svojem novom videu koliko je dobro prihvatila takvu ulogu.

Pogledajte video

Priča filma otpočinje 1989. godine i prati Lorraine Broughton (naravno, Charlize Theron), brutalnu špijunku britanske agencije MI6, koja kreće na svoju posljednju misiju u grad na rubu Željezne zavjese, Berlin.

Pogledajte video

Lorraine tamo odlazi kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat, a nakon što se poveže s lokalnim agentom Davidom Percivalom, ubrzo će saznati da stvari nisu onakve kakvima se čine.

Redatelj filma je David Leitch, jedna polovina autorskog dvojca koji nam je donio 'Johna Wicka'. Uz izvrsnu Charlize Theron u filmu glume James McAvoy, Sofia Boutella (glumi negativku u 'Mumiji') te John Goodman i Toby Jones. 'Atomic Blonde' u kina dolazi 17. kolovoza ove godine, u distribuciji Blitza.

Najčitaniji članci