Show

Komentari 16

Chef Melkior u finalu showa sve iznenadio neobičnim odijelom

Chef Melkior u finalu showa sve iznenadio neobičnim odijelom

Melkior je za razliku od kolega, koji su se odlučili za klasično crno odijelo, odjenuo crno, opuštenije odijelo s bijelim šarama. Njegovu modnu kombinaciju primijetili su baš svi

Sinoć je u napetoj završnici titulu novog hrvatskog MasterChefa osvojio Ivan Temšić. Nakon proglašenje pobjede svi su mu prišli čestitati no, prava senzacija cijele večeri bilo je odijelo chefa Melkiora Bašića.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Melkior je za razliku od kolega, koji su se odlučili za klasično crno odijelo, odjenuo crno, opuštenije odijelo s bijelim šarama. Njegovu modnu kombinaciju primijetili su baš svi, a rijetki su se mogli suzdržati od komentara.

I kolege chefovi Stjepan i Damir su se našalili na njegov račun, a on im je rekao 'da jednostavno ne razumiju visoku modu'. 

Na kraju spektakularne večeri u kojoj su kandidati u više od tri sata morali pred žiri iznijeti pet slijedova 'dostojnih finala', Ivanu je pobjedu donio desert. Sudeći prema komentarima, chefovi su bili i više nego zadovoljni onim što su im njihovi kandidati pripremili.

Finaliste su pratili kolege s galerije.

Najčitaniji članci