Obavijesti

Show

Komentari 2

Chiara promijenila tim, Roko K. ispao iz showa, a Dominiku je sve teže: 'Pala mi je motivacija'

Chiara promijenila tim, Roko K. ispao iz showa, a Dominiku je sve teže: 'Pala mi je motivacija'
24

I kad su svi mislili da je uzbuđenjima kraj u showu 'Hell's Kitchen' Gretić je pozvao Chiaru i dobacio joj crvenu pregaču te je tako ponovno vratio u njezin prvotni tim.

VIDEO

Anel i Milena jutro prije novog servisa odlučili su nasamo porazgovarati i riješiti sve nesuglasice kako u kuhinji u showu 'Hell's Kitchen' ne bi bilo nikakvih novih trzavica. 'Voljela bih da pogotovo nas dvoje, koji smo od prvog dana funkcionirali super na servisu i u kuhinji, da se vratimo u onu energiju u kojoj smo bili i da se nastavimo poštivati', poručila je Milena, a i Anel je priznao da ponekad lako plane.

Slijede još jedne eliminacije i večera, a Dominika će šokirati dolazak djevojke: 'Pritisak...'
Slijede još jedne eliminacije i večera, a Dominika će šokirati dolazak djevojke: 'Pritisak...'

Mauro je u susjednoj sobi tješio Luciju koja je prethodni dan završila u suzama zbog poraza plavaca. Naime, u tom je izazovu odlučila da neće kuhati već pomagati svim članovima svog tima savjetima, no na kraju su uvjerljivo izgubili.

- Gubitak tima sam previše osobno shvatila. Zato što su moja jela bila na tim tanjurima i nisu dobro prošla, vrlo jednostavno - kazala je. Vehid, kojemu slijedi prvi servis s plavcima, priznao je da ima tremu, no dat će sve od sebe.

Chef Gretić timove je pozvao u kuhinju kako bi im predstavio novi meni – od agnolotta, tartara od losos pastrve, prženih kofti i baba ganousha, do filea brancina i rižota od šparoga te pileće rolade s povrćem i striploin steaka...

- Bojim se, sve nas je manje - priznao je Roko K., a Mauro se šalio:

- Bit će zabavno, s gorkim osmijehom.

Lucijina nenadana odluka skupo će koštati plavce: 'Još smo na tankoj granici povjerenja...'
Lucijina nenadana odluka skupo će koštati plavce: 'Još smo na tankoj granici povjerenja...'

Kandidati su zadivljeno gledali chefa Gretića koji im je prezentirao izradu nekih sljedova i upijali sve korake, a zatim se bacili na kušanje menija i otkrivanje okusa i tekstura.

- Možemo mi ovo, baš imam dobar osjećaj za ovaj meni - Milena je bila samouvjerena, a i većina kandidata smatrala je kako bi danas mogli zasjati.

Stiglo je vrijeme za podjelu u brigade. Kod plavih, Domagoj je na hladnom, a Nikola i Chiara na toplom predjelu. Glavno jelo rade Vehid i Lucija, na prilozima i desertu je Mauro. Kod crvenih, kojih je jedan manje, Viktor je sam bio na hladnom predjelu, na toplom Roko i Anel. Glavno jelo radi Dominik, na prilozima je Milena. Pojedini kandidati, nakon završetka svojih stanica trče pomoći gdje je potrebno. Nakon početnog pljeska i bodrenja, krenula je priprema. Chiara se bojala pripreme tjestenine koja joj je prošli put zadavala glavobolje, a Roko se bacio na škampe. Lucija i Mauro imali su nesuglasica oko gotovih komponenti, a ona mu je zamjerila na pretjeranoj nervozi:

- On ne vidi nemir koji on unosi svojim postojanjem u kuhinji.

'Hell's Kitchen' restoran je otvoren, a prve narudžbe su krenule. Chef Gretić poslao je Dominika za jedan od stolova po narudžbu, a ondje su ga dočekali prijatelji i djevojka pa šokiranost nije mogao sakriti.

- Htio sam ostati profesionalan i žao mi je što te nisam zagrlio, ali bit će vremena za to - poručio joj je kasnije u izjavama iznenađeni Dominik.

- Još moram stići pripremu, djevojka mi je tamo. Stvarno sam imao veliki pritisak.

Plavci su prve narudžbe uspješno isporučili, a crveni Roko se borio s tjesteninom koju mu je chef vratio zbog lošeg bisquea. Iako je brzo napravio novu porciju, i ona mu je vraćena iz istog razloga.

- Preslan je i gorak! Ponovi, ovo ti je zadnja šansa - poručio mu je nakon trećeg pokušaja.

Anel je otkrio da je on radio bisque, a chef je Roka poslao izvan kuhinje. U razgovoru s njim doznao je kako je u bisqueu bilo i ribljeg temeljca u kojeg je Dominik, pogrešno, dodao i riblje glave i ljuske, i od tuda dolazi gorčina.

- Trebao sam ga provjeriti, to je dio mog jela... Mislim da sam sve odradio ispravno, ali bisque je gorak - tužno je poručio Roko, dok je Anel gostima nudio drugo toplo predjelo i pravdao se da su bisque svi kušali i bio im je ukusan.

Anel je shvatio da nemaju 16 porcija prženih kofti i ne mogu poslužiti toplo predjelo gostima pa su se bacili na izradu novih, a chef je gubio živce.

- Za pet minuta gasim sve - chef ih je upozorio da požure.

U plavoj kuhinji činilo se da sve teče glatko, a iako su Vehid i Lucija bili sigurni da rade skladno, chef je vrlo brzo našao zamjerke za pileću roladu. Crveni su euforično počeli izbacivati nove gotove kofte, no ubrzo su primijetili da neće moći pokriti zadnji stol. Chef je poslao Anela u kuću, a u kuhinji su ostali samo Dominik, Viktor i Milena.

- U kuhinji je kaos, morat ćemo se boriti - poručili su. Lucija je u tavu sa steakovima dodala previše maslaca pa su glavna jela počela kasniti.

Ni nakon upozorenja chefa, ništa se nije promijenilo nabolje pa je i ona istjerana, a ostali su uskočili i raspodijelili posao.

- Plavi, uz sve poteškoće, isplivali ste! Zbog specifičnosti situacije, odlučite se za dva nominirana - kazao im je chef po završetku servisa.

I crvena trojka hrabro je stigla do kraja servisa, no chef nije imao milosti:

- Svaka čast, jako lijepo, ali znate sve sami. Dva nominirana!

Timovi su se povukli u kuću kako bi raspravili pogreške i odabrali nominirane, a zbog jednog člana manje i Anela koji je već otprije nominiran, crveni su imali puno problema s odabirom. Uz Roka K. kojeg su nominirali svi, nominiran je i Dominik s tri glasa. Kod plavaca, uz Luciju, odabran je i Mauro.

- Prvenstveno sam razočaran - kratko je rekao chef.

- Opet padamo na dječjim stvarima! Roko, ne probavaš jela prije nego što ih šalješ meni. Da si probao, vidio bi. Našli bi rješenje... Moraš nam reći.

Crveni tim pobijedio i osvojio nagradno putovanje, a Lucija u suzama: 'U sebi vidim greške'
Crveni tim pobijedio i osvojio nagradno putovanje, a Lucija u suzama: 'U sebi vidim greške'

Chef je na mjesto prvo vratio Maura, a zatim Dominika i Anela.

- Lucija, ti se ponavljaš u greškama, a ti si, Roko, u padu. Imam osjećaj da si ravnodušan i da te ne motivira više. Roko, skini bluzu - kazao je chef.

- Možda ispada da ja nisam sto posto kriv za to jelo, jer stvarno bisque nisam ja radio, ponavljam, to je bio dio mog jela i morao sam nadgledati. Jako dobro iskustvo, pamtit ću ovo kao jedan jako dobar period u životu koji mi je promijenio pogled na kuhinju i na ljude. Definitivno novi početak za mene - zaključio je prije odlaska Roko K.

- Možda griješim, ali mislim da u sebi imaš nešto što možeš pokazati. Drugi put kad te prozovem ovdje, kreni odmah prema van - ozbiljno je poručio chef Luciji.

- Apsolutno nisam ni na 25 posto, treba doći do tog ostatka - Lucija je kazala, uvjerena da joj je itekako mjesto u showu.

- Očistiti glavu i biti vojnik. 

I kad su svi mislili da je uzbuđenjima kraj, Gretić je pozvao Chiaru i dobacio joj crvenu pregaču te je tako ponovno vratio u njezin prvotni tim.

- Vraćaš se da smo u balansu, da im doneseš malo sreće - poručio joj je.

- Psihički sam klonuo, nemam nikog više od starih, pala mi je motivacija, iskreno - poručio je vođa Dominik nakon još jednog teškog servisa i gubitka člana tima, no ipak sretan zbog Chiarina povratka.

U showu je ostalo top 10 kandidata, a kakvi ih sve izazovi i promjene očekuju, pokazat će 'Hell's Kitchen' u novim epizodama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili