Obavijesti

Show

Komentari 9

Chrissy Teigen: John i ja smo se seksali u avionu ispod deke

Chrissy Teigen: John i ja smo se seksali u avionu ispod deke
7

Voli me dodirivati po bedru dok nitko ne gleda. Voljela bih vidjeti više muževa i žena koji tako razmjenjuju nježnosti vani, rekla je supruga slavnog pjevača Johna Legenda

VIDEO

Poznato je da je supruga pjevača Johna Legenda (39), manekenka Chrissy Teigen (33), prilično otvorena što se tiče svog privatnog života. Prije je pokazivala gole grudi dok je dojila sina Milesa , zatim strije na tijelu, podbradak, a sada je progovorila o seksualnom životu. 

Javnost je imala priliku saznati da su se Chrissy i John seksali na događaju u sklopu predsjedničke kampanje Baracka Obame 2008.

- Da bude jasno, nije to bilo u Bijeloj kući. Bilo je na jednom događaju na koje smo pozvani - objasnio je John tijekom gostovanja u emisiji Andyja Cohena (50). 

GOOD+ Foundation "An Evening of Comedy + Music" Benefit - New York

Međutim, slavnom paru nije ni to mjesto bilo dovoljno atraktivno. Otkrili su da su se poseksali u kabini luksuznog butika 'Fred Segal' u Los Angelesu, ali i u garderobi na Johnovoj posljednjoj turneji. 

Prije četiri godine, Chrissy je izjavila da njezin suprug voli kada ona odjene haljinu s visokim prorezom kada idu na večeru u restoran. 

- Voli me dodirivati po bedru dok nitko ne gleda. Voljela bih vidjeti više muževa i žena koji tako razmjenjuju nježnosti vani - kaže Teigen. 

Isto tako, njihov popis javnih mjesta na kojima su se seksali tu ne staje.

- Išli smo u Tajland posjetiti moje roditelje, putovali smo prvim razredom. Bili smo ispod deke, čak nismo bili u onim kabinama. Mislim da zaslužujemo trofej za to - hvali se Chrissy. 

VIDI OVO! S kojim znakovima zodijaka ne bi trebali ulaziti u vezu: Ova dva znaka nikako se nećete slagati.

VIDI OVO! Za blagdane se nosi crveno: Ovo je 10 crvenih trendova u šminkanju koje morate isprobati ovog Božića!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu