Show

Komentari 0

Chrissy Teigen nakon gubitka bebe ide na umjetnu oplodnju

Chrissy Teigen nakon gubitka bebe ide na umjetnu oplodnju

Na svom Instagram profilu manekenka je objavila fotografiju lijekova koji se ubrizgavaju tijekom postupka in vitro oplodnje, te tako otkrila da ona i suprug John Legend ponovno pokušavaju proširiti obitelj

Manekenka Chrissy Teigen (36) prije godinu dana je izgubila dijete, a ona i suprug John Legend (43) bili su shrvani. Sada je na društvenim mrežama otkrila kako trenutno ponovno pokušavaju proširiti obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Manekenka se odlučila podvrgnuti postupku medicinski potpomognute oplodnje. Na svom Instagram profilu Chrissy je objavila fotografiju lijekova koji se ubrizgavaju tijekom postupka in vitro oplodnje.

- Evo nas opet - napisala je manekenka uz fotografiju, te dodala emotikon maternice.

Podsjećamo, Chrissy i Legend imaju dvoje djece, Lunu i Milesa, a sina Jacka trebali su dočekati u veljači 2021. godine. Međutim, Teigen su u 20. tjednu trudnoće primili u medicinski centar u Los Angelesu zbog krvarenja koje je trajalo više od mjesec dana.

Tada je Chrissy izgubila bebu, te ja tužnu vijest i fotografije podijelila na društvenim mrežama.

- Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi tekućinu koja mu je potrebna, unatoč transfuziji krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikad ne odlučujemo kako ćemo nazvati dijete sve dok se ne rode, netom prije nego napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga, ovog dječaka u mom trbuhu zvali smo Jack. Tako da će zauvijek ostati Jack. Jack se jako trudio biti dio naše obitelji i bit će zauvijek - napisala je Chrissy uz potresne fotografije iz bolnice. 

Najčitaniji članci