Show

Komentari 20

Ciboci proslavio 41. rođendan, pa otkrio kako su ga iznenadili

Ciboci proslavio 41. rođendan, pa otkrio kako su ga iznenadili

Prije toga je uživao u vožnji brodom, a za tu se prigodu i prikladno odjenuo. Preplanuli ten i besprijekorne mišiće istaknuo je u bijeloj lanenoj košulji i crnim hlačama, a od sunca se zaštitio retro naočalama

Profesionalni plesač Marko Ciboci proslavio je 41. rođendan u Dubaiju sa svojim prijateljima, a na društvenim mrežama je pokazao kakvo su mu iznenađenje pripremili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marka su u hotelskoj sobi s pogledom na more dočekali šareni baloni, torta od čokolade te veliki poklon s plavom mašnom. 

Nije krio oduševljenje, odmah je opalio par fotografija i podijelio ih sa svojim pratiteljima.

Prije toga je uživao u vožnji brodom, a za tu se prigodu i prikladno odjenuo. Preplanuli ten i besprijekorne mišiće istaknuo je u bijeloj lanenoj košulji i crnim hlačama, a od sunca se zaštitio retro naočalama.

Rođendan su mu čestitali brojni obožavatelji, ali i kolege.

- Sve najbolje dragi Marko! Neka ti se ostvare sve želje! - napisala mu je Bojana Gregorić Vejzović, a Lucija Lugomer dodala:

- Sretna ročkalica Marko.

Ciboci iza sebe ima više od 35 godina plesnog iskustva i rada u plesnoj industriji. U plesnim krugovima već je odavno poznat, a šira javnost upoznala ga je tek nedavno u showu 'Ples sa zvijezdama. Bio je jedan od članova žirija, a o cijelom tom iskustvu pisao je na društvenim mrežama.

-  Ples sa zvijezdama 2022 - što reći?! Preplavljen sam emocijama i zahvalnošću što sam dobio priliku biti dio ovog prekrasnog projekta. Pozitivna energija i kreativnost bili su apsolutno izvanredni u cijelom projektu. Imao sam priliku upoznati mnoge lijepe duše i divne ljude, od osiguranja do glavnog ureda - napisao je Ciboci nakon finala showa.

Najčitaniji članci