Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Cico je pjevao pod tušem, a sada je pravi stručnjak

Duško Lokin (67) na humanitarnoj večeri zapjevat će s prijateljem Cicom Kranjčarom (53), kojeg poznaje od 1978. godine. Pjevat će 'Serenadu'

Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
2 komentara

Prva večer Splitskog festivala, 30. lipnja, bit će humanitarna. Pjevači žele upozoriti na nasilje u obiteljima, školama i na stadionima. Organizator festivala Neno Ninčević odabrao je pjevače koji će nastupiti sa Zdravkom Mamićem, Igorom Štimcem, Cicom Kranjčarom, Željkom Kerumom... Duško Lokin (67) na humanitarnoj večeri zapjevat će s prijateljem Cicom Kranjčarom (53), kojeg poznaje od 1978. Lokinov zet Mladen Munjaković igrao je s Kranjčarom u Dinamu.
- Pjevam uglavnom po feštama s društvom, pod tušem i u automobilu. No sa zatvorenim prozorima. Nikad nisam želio biti glazbenik, ali dobar glas imam u genima. Moj brat je završio glazbenu akademiju - kaže Cico. S Lokinom je u glazbenom studiju u Dubravi odradio prvu tonsku probu. Pjevat će “Serenadu” Mate Miše Kovača jer je Cico najradije zapjeva dok se tušira.
- Cicu sam odabrao jer je sad ‘in’. Velika je zvijezda. Nazvao sam ga onako skromno i pitao ga: ‘Cico, prijatelju, bi li ti sa mnom pjevao?’ Ma nisam ni završio rečenicu, a on je već počeo pjevati tu pjesmu - pohvalio se Lokin. Cico je dodao da koreografiju neće imati jer su njih dvojica dovoljni na pozornici.

Naši partneri pišu
Message