Obavijesti

Show

Komentari 43

Ciganović o predsjedniku, prvoj dami i Petku: Gospodin savršeni s AliExpressa, to je već isfurano

Ciganović o predsjedniku, prvoj dami i Petku: Gospodin savršeni s AliExpressa, to je već isfurano
8

U novoj emisiji 'Modnog suda', koja se prikazivala ovaj vikend, na top listi našli su se Dalibor Petko i prva dama Sanja Musić Milanović, a njihove modne kombinacije komentirali su Neven Ciganović i Marijana Perinić

VIDEO

U novom 'Modnom sudu' na RTL televiziji uz već svima poznatog člana žirija Nevena Ciganovića (50), gostovala je komičarka, imitatorica i voditeljica Marijana Perinić, koja je u nekoliko navrata 'bila predsjednica'. Na samom početku emisije Marijana je otkrila kako ju je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (koju je više puta imitirala) zvala na jedan božićni domjenak, na kojem nije mogla prisustvovati, i kako je otvorena za 'kavu s Koli'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Soraja i Cigi 01:22

Prva na listi modnog žirija bila je prva dama Hrvatske, supruga predsjednika Zorana Milanovića (55), Sanja Musić Milanović (53). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Naime, Sanja je sa suprugom Zoranom 1. veljače obišla izložbu 'Kopač', a za tu prigodu odabrala je crne čizme i dugački smeđi kaput dok je ispod njega imala crnu dolčevitu i široku suknju. 

Zagreb: Predsjednik Milanović u društvu supruge Sanje obišao izložbu "Kopač"

- Ne volim taj neki military look, te čizme. Volim da žena ima štiklu no, sviđa mi se kaput. Meni tu fali nečeg šarenog. Razumijem da je predsjednikova žena pa mora paziti, ali daj neki nakit. Mora biti nešto šljašteće - komentirala je Marijana. 

S njom se složio i Cigi, ali je isto tako dodao da mu se sviđa ta 'obična' kombinacija. 

- Jednostavna kombinacija. Ne mogu ništa zamjeriti. Radi se o lijepom kaputu i dobrim čizmama i vjerujem da ispod toga izgleda jednako dobro - rekao je Neven. 

Voditeljica je modni žiri zatim upitala kako Sanji 'stoji suprug'?

- A suprug - bolje ona njemu stoji, ali ne znam kako suprug stoji odnosno...Zabunio sam se s igrom riječi - našalio se Ciganović, a Marijana je dodala: 

- Dobar su modni par, ali meni je nekako moj Jakov bio zgodniji od Zokija. 

Ciganović o haljini Ive Todorić: Ista kao i sa Severinine svadbe
Ciganović o haljini Ive Todorić: Ista kao i sa Severinine svadbe

Nakon Sanje Musić, na ekranu u studiju se pojavio Dalibor Petko (44), koji je nedavno promijenio boju kose. Naime, kratku smeđu kosu obojio je u sivo. 

- Volim ga, ali ova frizura...Ne mogu se odlučiti. Bolji mi je sa smeđom - rekla je Marijana, a zatim su ga ona i Ciganović usporedili s 'Gospodinom Savršenim', koji je imao istu frizuru na nedavnom putovanju na Tajland. 

- Pa vjerojatno je od njega to vidio, je li tako? Dobro, ni Goranu ne stoji baš nešto. To je meni passé. Ja sam imala jednu ovako sličnu frizuru. 2006. godine sam nosila tu frizuru - istaknula je Marijana. 

- Nisam nešto pretjerano oduševljen. Mislim isto da je to jako passé, a posebno je sada passé kad je već isfurao naš Gospodin Savršeni - komentirao je Neven pa dodao da je Dalibor Petko 'Gospodin Savršeni s AliExpressa'. 

- Mislim da izgleda mlađe kad mu je kosa tamnija i ta brada je prepofarbana za moj pojam, ali moram pohvaliti jer mislim da je Dalibor skinuo koju kilu jer se fino utegnuo u ovaj sakoić brokatnog uzorka. Čak ga taj uzorak nije ništa udebljao - zaključio je Ciganović. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom