Show

Komentari 38

Ciganović o haljini Ive Todorić: Ista kao i sa Severinine svadbe

Ciganović o haljini Ive Todorić: Ista kao i sa Severinine svadbe

Stilist Neven Ciganović odabrao je Ivu Todorić za modni sud, a ono što je htio reći poručio je fotografijama koje je objavio na Instagram profilu

Neven Ciganović (49) na svom je Instagram profilu kroz nekoliko fotografija rekao što misli, pa je pronašao fotografije Ive Todorić (46) koja je istu haljinu odjenula na vjenčanje Ane Bučević (44), kao i na Severinino (49) vjenčanje 2015. 

- I dalje stane u istu haljinu - napisao je Cigi uz fotke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ciganović je objavio dvije fotografije Ive u kolažu jednu pored druge, navodno s dva različita vjenčanja. Upečatljivu crvenu haljinu Iva je odjenula prije sedam godina, a odučila se ponoviti 'outfit' što je Nevenu zapelo za oko. 

- Nema više Vortexa, samo AliExpress - napisao je Cigi uz modne kombinacije sa Aninog vjenčanja, koje mu se očito nisu svidjele.

- Mislio sam da sam sve već vidio u 'U Dobru,Zlu i Kiču' a onda se Ana Bučević udala četvrti put - napisao je Cigi među ostalim komentarima na društvenim mrežama.

Iva se svojom modnom kombinacijom pohvalila na društvenim mrežama pa je otkrila da je uhvatila buket, te da je iduća na redu za udaju. 

- Jer ja u ljubav vjerujem - napisala je uz jednu od fotografija.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Najčitaniji članci