Show

Komentari 81

Ciganović priznao: 'Nikada neću stati s plastičnim operacijama, želim zauvijek imati 35 godina'

Ciganović priznao: 'Nikada neću stati s plastičnim operacijama, želim zauvijek imati 35 godina'

Nije me strah. Transplantirao sam obrve, dva puta sam radio blefaroplastiku, odnosno podizanje očnih kapaka, nos sam smanjivao tri puta, nabrajao je samo neke od svojih estetskih korekcija

Zagrebački stilist i reality zvijezda Neven Ciganović  (47) u ispovijesti za YouTube kanal Truly izjavio je kako nikada neće prestati s estetskim operacijama. 

Neven nikad nije krio svoju ljubav prema estetskim operacijama.

Među prvima je u Hrvatskoj devedesetih stavio silikone u usta. Ističe da je jedan od rijetkih koji o svojim estetskim operacijama otvoreno priča.

- Nije me strah. Dva puta sam stavljao silikon u jagodice kako bi dobio muževniji izgled. Transplantirao sam obrve, dva puta sam radio blefaroplastiku, odnosno podizanje očnih kapaka, nos sam smanjivao tri puta - tvrdi Neven.

No, istaknuo je kako mu je najgori period u životu bio nakon operacije penisa. Modni stilist je zbog neželjene erekcije morao na tri operacije penisa.

- To mi je bilo najgore, oporavak je trajao mjesecima - rekao je modni stilist. Cigi ipak ne želi raspravljati o cifri koju je izdvojio za plastične operacije. Smatra da je to neukusno pitanje.

- Ne volim govoriti o tome koliko trošim na operacije jer onda ljudi krenu svašta pričati -  kazao je. Ističe kako želi zaustaviti starenje na svom tijelu.

- Stalno objavljujem slike na Instagramu. Neki me vole, neki ne. Želim uvijek izgledati kao da mi je 35. Bitno mi je da izgledam mlado - smije se Neven.

Ipak, njegovo gostovanje u emisiji donijelo je lavinu komentara.

“Izgleda kao da je u bolovima kad god progovori”, “Tužno ga je vidjeti ovako nesigurnog”, “Istovremeno izgleda mlado i staro”, “Izgleda čudno, ali se čini jako simpatičan”. “Izgleda kao reper Vanilla Ice”, “Sličan je Freddyju Mercuryju, wow”, ostavljali su pratitelji ispod videa.

 

Najčitaniji članci