Obavijesti

Show

Komentari 52

Cigi je kao Beckham, samo u puno jeftinijem izdanju

Cigi je kao Beckham, samo u puno jeftinijem izdanju
6

Dok Marko Grubnić, da bi nalikovao na Victoriju Beckham, odjeću plaća 116.000 kuna, Ciganović je 'skinuo' odjevni stil njezina supruga za 5340 kn

VIDEO

U dekoltiranoj majici, raskopčanoj traper-košulji s podignutim rukavima do lakta te tetovažom sidra, Neven Ciganović (40) poput Davida Beckhama (35) žurnim je koracima prošetao zagrebačkim trgovačkim centrom. Stilista nisu začudile usporedbe s engleskim reprezentativcem, kojeg su lani uvrstili među deset najbolje odjevenih Britanaca.
- Obojica volimo ležernu trendovsku odjeću poput Armanija, ali nisam od onih koji ovise o šopingu. Mrzim rasprodaje po centrima, pa često kupujem na internetu - rekao je Ciganović. Iako mu je važno dobro izgledati, Neven ne kupuje preskupu dizajnersku odjeću.
- U odijevanju je važno dobro kombinirati, a najviše izdavajam za cipele, koje mogu stajati i do 4000 kuna - rekao je stilist.
Novac troši na skupe satove, a koliko ih ima, nije htio reći. Kape ne nosi kao modni detalj nego njima skriva lošu frizuru. Nije ljubitelj ni skupih torbi, a nosi ih, kaže, samo u teretanu, gdje četiri puta na tjedan vježba kako bi održao vitku liniju.
- Ne volim torbe koje se nose preko ramena jer su tetkaste i pederske - rekao je Cigi. Za kombinaciju “a la Beckham” izdvojio je 5340 kuna. Nogometaš za svoj izgled daje tisuće dolara, a najviše voli Armanija. David je poznat po tome da gaće odjene jedanput i potom ih baci.

NE ŽELI BITI KLOŠAR DEPP NEGO OTMJEN KAO VICTORIA
Marko Grubnić (28) obožava dizajnerske torbe i duge kapute, poput bivše spajsice. Mačak kaže da ni on ne zna koliko ima pari cipela jer ih ne stigne sve nositi. Zbog dekoltiranih majica redovito brije prsa, a obožava nositi perike i naočale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski