Obavijesti

Show

Komentari 16

Cigija u Vodicama potpuno hipnotizirala ženska guza

Cigija u Vodicama potpuno hipnotizirala ženska guza
4

Neven i inače na ženskom tijelu najviše voli dobru guzu, a na partyju u Vodicama impresionirala ga je čvrsta stražnjica jedne nepoznate mu djevojke

VIDEO

Promatrao sam je i razmišljao bi li se ova guza svidjela našoj premijerki i bila dovoljno dobra za turističku kampanju, kaže stilist Neven Ciganović (40).
Na Pool partyju u vodičkom hotelu Punta nije mogao skinuti pogled sa stražnjice svoje prijateljice, javnosti nepoznate djevojke.
- Što ću, stalno se susrećem s poprilično neurednim celebrity pozadinama punim celulita, pa me ovako dobro i istrenirano dupe naprosto zapanjilo - rekao je Ciganović i istaknuo da su manekenke, iako mršave, često pune celulita.
- To se dobro vidjelo i na revijama na zadnjem Fashion.hr-u - kaže Ciganović, koji je na Pool partyju bio s manekenkama Ivom Jerković, Aleksandrom Grdić i Ivanom Ergić. Njihove guze hvali.
- Iva je bila u haljinici, a da je pokazala seksi guzu, još bih više raširio oči. Aleks je sad guzu dovela do vrhunca, pa se više ne mora fotošopirati - kazao je Neven i dodao da na ženskom tijelu najviše cijeni dobru stražnjicu.
- Prošlog tjedna sam na Zrću vidio najbolje dupe u mnogo, mnogo vremena. Bilo je upravo nevjerojatno i također je pripadalo nepoznatoj curi. Ta bi se zaista trebala proslaviti - smatra Cigi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu