Obavijesti

Show

Komentari 68

Cijela obitelj odrekla se prsate zečice Maje Morales

Cijela obitelj odrekla se prsate zečice Maje Morales
10

Majin ujak Jasmin Stavros tvrdi da je ne poznaje, a živjela je kod njega neko vrijeme. Uža i šira obitelj nerado je se sjeća i neće govoriti o njoj

VIDEO

Nekad davno svi smo bili u Splitu i svake nedjelje dolazili kod bake i djeda na ručak. Svi bi stariji bili u jednoj sobi, a nas devetero unučadi u drugoj. Bili smo bliski. Maja je bila vesela i slatka, baš dobra djevojčica. A dobra je i danas, samo radi predstavu od sebe, kaže Milo Stavros (32). Bratić Maje Morales (21) i njen krizmani kum danas je jedini od te velike obitelji voljan razgovarati o njoj. Njegov otac Jasmin Stavros (56) kazao je da starletu gotovo ne poznaje.
- Vidio sam je kad je imala tri godine u Hamburgu i nikad više. Zašto me povezujete s njom? - rekao je Stavros, koji je za rata tri mjeseca s obitelji živio kod Majine obitelji u Njemačkoj. Pokušavši doći do Majina oca, naišli smo na ljutnju i prijetnje policijom čim smo spomenuli njeno ime.
- Da, ja sam njen brat, ali ne želim razgovarati o njoj - rekao je Tomo Žaper (26), poznatiji kao DJ Makro Polo i bivši dečko Žanamari Lalić (28). Maja za oca i brata ne želi ni čuti.
- Otac me nazvao kad sam izašla u srpskom Playboyu i rekao da me želi vidjeti. Rekla sam mu da ću mu dignuti kuću u zrak ako me ikad više nazove. Nanio je dovoljno zla meni i mami - govori Maja. Nije baš vezana ni uz majku, s kojom je živjela do 16. godine.
- Otišla sam od nje kod 30-godišnjeg dečka. Majka je religiozna, ali nema ona meni što prigovarati. Šaljem joj novac. Nedavno sam je vidjela nakon nekoliko godina - tvrdi Maja.

JASMIN JE NE ZNA, A ŽIVJELA KOD NJEGA
Maja je nakon povratka u Hrvatsku bila prijavljena na adresi tetka Jasmina Stavrosa na zagrebačkoj Trešnjevci. Upitavši pjevača za Majino djetinjstvo, nije nam želio o tome govoriti.
Rekao je samo da je njegova supruga sestra Majine majke, a Majin životopis ne poznaje.

MAJA S MAMOM, A DJ MAKRO POLO S TATOM
Putevi Maje i Tome Žapera razišli su se prije deset godina. Roditelji su im se rastali preselivši se iz Hamburga u Zagreb. Tomo je pripao ocu, inženjeru brodogradnje i dobrostojećem vlasniku građevinske tvrtke, a Maja majci kućanici.

PLESALA OKO ŠIPKE U NARODNJAČKOM KLUBU
Napumpala sam usnice i grudi, ali nisam pretjerivala. Ovo su fine 'petice’, kaže Maja, koja je nedavno promijenila prezime Žaper u Morales. Bliska obitelj kaže da je oduvijek imala novca jer joj ga je davao otac poduzetnik.
- Plesala je u klubu ne zbog novca nego zato što voli plesati, a i znala je da će tamo upoznati poduzetnike i utjecajne ljude jer oni slušaju narodnjake - kaže prijatelj Krunoslav Grgić. Maja pak tvrdi da ocu ne duguje ništa.
- Sve sam u životu zaradila sama - ističe starleta.
- Ako sad umrem, sigurno ću ići u raj. Skidam se i radim to što radim, ali nisam zla. Uvijek se prekrižim prije jela - kaže Maja.

MAJA LAŽE ANTI, IMA DRUGOG DEČKA?
Ante Gotovac (41) upoznao je Maju Morales (21) nakon što ju je vidio na televiziji. Ubrzo su obznanili da su u ljubavnoj vezi.
- Darovao mi je narukvicu sa slikama svetaca da mi se prosvijetli pamet. Stalno je nosim - kaže Maja. Prijateljica Maja Paola tvrdi da ona zapravo ima drugog dečka.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo