Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Cikatić izašao iz bolnice: Još je nepokretan, hranimo ga doma

Hrvatski tigar Branko Cikatić, prošle je godine završio u bolnici zbog plućne embolije, zatim se zarazio bolničkom bakterijom i obolio od sepse, a nekoliko dana kasnije ustanovili su kako boluje od Parkinsona...

Foto: Instagram
2 komentara

Bivši hrvatski kickboksač Branko Cikatić (64) nedavno je izašao iz bolnice 'Sveti duh' u koju je bio hospitaliziran krajem rujna prošle godine zbog plućne embolije, piše Slobodna Dalmacija. No, stvari su tek pošle po zlu kada se Cikatić u bolnici zarazio bakterijom, a nekoliko dana poslije obolio od sepse. Također, u međuvremenu je utvrđeno da hrvatski tigar boluje i od Parkinsonove bolesti. Cikatić se nakon gotovo četiri mjeseca izbivanja iz kuće vratio u Solin gdje živi sa suprugom Ivanom Davidovski Cikatić.

Foto: Instagram

- Nitko od nas nije sretniji što je sad doma. Ovdje u Solinu sve smo mu pripremili pa mu soba izgleda kao mala bolnica - rekla je njegova supruga te dodala kako Branko još uvijek nije pokretan. 

- Leži, ali je pri svijesti i komunicira. Hranim ga na sondu i na usta. Mora dobiti malo kilograma. Još uvijek ima rane od ležanja, ali puno manje. Puni smo snage da radi fizioterapiju i da ga dignemo do stanja da može sjediti. Bila bih sretna da sjedi - objasnila je Ivana.

Foto: Instagram

Njihova kći Lucija (19) uputila je javni apel za pomoć tati i preko servisa gogetfunding.com pokrenula akciju kako bi se sakupila novčana sredstva za troškove rehabilitacije. Branko i Ivana, osim kćeri Lucije imaju i sina Brunu (15), a par se vjenčao 1998. godine. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Branko Cikatić bio je prvi pobjednik turnira K-1 Grand Prix u Japanu 1993. godine. Sa svega 18 godina posjedovao je crni pojas u taekwondou i karateu. Godine 1989. njemački časopis 'Karate Budo Magazine' dodijelio mu je nagradu 'Zlatna rukavica' te ga proglasio najpopularnijim u svijetu borilačkih sportova. Iza njega se nalaze Jean-Claude Van Damme (58) i Chuck Norris (78). 

Foto: Tino Juric/PIXSELL TEŠKO ZDRAVSTVENO STANJE ZHS pomaže Cikatiću: 20,000 kuna za bolesnog šampiona...

 

Naši partneri pišu
Message