Show

Komentari 5

Čilić je otkrio zašto je sinu dao ime Baldo: 'Presretni smo s tim'

Čilić je otkrio zašto je sinu dao ime Baldo: 'Presretni smo s tim'

Uživamo u svakom danu pratiti kako maleni raste. Kike i ja smo tu da mu omogućimo sve što možemo i nadamo se da će ići sve u pravom smjeru. Vidjet ćemo hoće li biti tenisač, rekao je

Tenisač Marin Čilić (31) je u intervjuu za IN magazin otkrio kako je imao sreće što je vrijeme u karanteni mogao provesti sa suprugom Kristinom (30) i sinom Baldom kojeg su dobili početkom godine.

- Uživali smo na jugu. Bili smo u Cavtatu posljednjih nekoliko mjeseci, tako da sam ovaj period nekako prošao da nisam ni osjetio da je bila neka velika pauza, a u pravom smislu dobro mi je došlo i zbog obitelji, a i da se lijepo odmorim i da budem spreman za nastavak sezone u ovoj godini ili sljedeće godine - rekao je.

Tenisač je i pojasnio zašto je sinu dao ime Baldo.

- Na neki način uspomena na Kikina oca okrunjena je na taj način da damo ime sinu po njezinu ocu, tako da smo s tim presretni. Veselimo se što je sve prošlo jako dobro u ovih nekoliko mjeseci i nadamo se da će ići u tom smjeru - poručio je.

Kaže da je odličan osjećaj biti otac.

- Uživamo u svakom danu pratiti kako maleni raste. Kike i ja smo tu da mu omogućimo sve što možemo i nadamo se da će ići sve u pravom smjeru. Vidjet ćemo hoće li biti tenisač - zaključio je Čilić.

Podsjetimo, tenisač je upoznao psihologinju i politologinju 2008. na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Par se vjenčao u travnju 2018., i to u crkvi svetog Nikole u Cavtatu.