Show

Komentari 16

Ćiro ispričao na koju se glumicu nekad 'ložio': Nije to bila ljubav

Ćiro ispričao na koju se glumicu nekad 'ložio': Nije to bila ljubav

Blažević je u sretnom braku već 60 godina, no otkrio je koja mu je glumica bila simpatija iako je njegova Zdenka jedina žena koju voli

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević (86) bori se s opakom bolešću, no iako je rak jak, njegov duh nije klonuo pa je za srpski Telegraf otkrio tko mu je bila simpatija u mlađim danima.

- Simpatija mi je bila Milena Dravić. Nije to bila ljubav, već loženje, kako se već kaže - ispričao je Ćiro pa dodao da voli samo svoju suprugu Zdenku s kojom je u braku već 60 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Milena Dravić bila je poznata srbijanska filmska, kazališna i televizijska glumica, a tijekom karijere koja je trajala čak 60 godina snimila je gotovo 90 filmova.

Ćiro i Zdenka vjenčali su se 1961. godine i zajedno imaju troje djece, kćeri Barbaru i Katarinu te sina Miroslava. Jednom je prilikom istaknuo da mu je obitelj najveća podrška.

Rak prostate od kojeg boluje po drugi puta metastazirao je, no Ćirin vedri duh i dalje je jak. Kako kaže, ponosan je na sve što je u životu postigao.

- Nemam neostvarenih želja. Molio bih sve da ne žale za mnom jer sam pred odlaskom. Uvijek sam imao lijep život i od neprijatelja sam napravio makar poluprijatelja, a kasnije i prijatelja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao - rekao je Ćiro. 

Dan nakon potresa u Petrinji i okolnim selima

Najčitaniji članci