Show

Komentari 54

'Čistim kao luda': Doris Pinčić je iskoristila potres za reklamu...

'Čistim kao luda': Doris Pinčić je iskoristila potres za reklamu...

U tim paničnim situacijama mene uhvati smijeh i potreba da čistim kao luda, napisala je. Mnogi njezini pratitelji primijetili su kako je Doris potres iskoristila kako bi reklamirala usisavač koji koristi...

U ponedjeljak rano ujutro Zagreb, Sisak i Petrinju pogodio je snažan potres, a na cijelu situaciju osvrnula se i voditeljica Doris Pinčić (32). Na društvenim mrežama objavila je fotografiju kojom pokazuje kako usisava kuću te je napisala kako onda provodi dan nakon potresa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Otkrila je da u takvim paničnim situacijama nju često zna uloviti smijeh. 

- I tako... Još jednom smo se tresli... Još jednom smo se prepali... I još jednom nastavili dalje sa životom... Jer... Što se drugo može? U tim paničnim situacijama mene uhvati smijeh i potreba da čistim kao luda - napisala je. Mnogi njezini pratitelji primijetili su kako je Doris potres iskoristila kako bi reklamirala usisavač koji koristi. 

Doris se za vikend pohvalila da je s djecom bila na izletu. Nije baš imala previše izbora s obzirom na to da su na snazi propusnice pa su se mogli kretati samo po županiji kojoj pripadaju.

- Našli smo bijeli Božić u svojoj županiji - istaknula je ovih dana uz fotografije sa snijega. 

Podsjetimo, prvi potres se, prema izvješću hrvatske Seizmološke službe, dogodio u 6.28, a epicentar je bio 5 kilometara jugozapadno od Petrinje. Prema EMSC-u, epicentar je bio na dubini od 2 kilometra. Oko 7.50 sati isto područje zatresla su još dva jača potresa, jedan magnitude 4.7 i jedan magnitude 4.1, a onda je uslijedilo i nekoliko slabijih podrhtavanja. 

POSLUŠAJTE HIT PJESMU NAJPOZNATIJE REGIONALNE YOUTUBERICE:

Najčitaniji članci