Show

Komentari 42

Čitači s usana otkrili o čemu su nakon sprovoda razgovarali princ William i princ Harry...

Čitači s usana otkrili o čemu su nakon sprovoda razgovarali princ William i princ Harry...

Nažalost, povod njihovog prvog susreta bio je tužan događaj. Smrt njihovog djeda princa Philipa i supruga kraljice Elizabete II. 'natjerala' je braću da se opet sastanu 'oči u oči'

Princ William i princ Harry snimljeni su kako razgovaraju poslije misne ceremonije održane u čast pokojnom djedu princu Philipu. Naime, to je prvi razgovor braće pred očima javnosti od kada se Harry povukao iz kraljevskih dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO 

Nažalost, povod njihovog prvog susreta bio je tužan događaj. Smrt njihovog djeda princa Philipa i supruga kraljice Elizabete II. 'natjerala' je braću da se opet sastanu 'oči u oči'.

Naime, kada su izašli iz kapelice St. George, princ William, supruga Kate Middleton i princ Harry krenuli su zajedno prema dvorcu no, Kate se u jednom trenutku odvojila od njih i tako ih pustila da razgovaraju nasamo. 

Čitači s usana, koji su pregledali snimku razgovora između braće, tvrde da je Harry rekao Williamu da je sprovod bio 'onakav kakav je želio', a on mu je odgovorio: 

- Da, bilo je sjajno, zar ne?

Uz to, britanski mediji prenose kako čitači tvrde i da je William kasnije rekao Harryju da je cijela ceremonija bila prelijepa, a naročito pjesme koje je, kao što smo već izvijestili, izabrao sam princ Philip. 

Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je kako su braća našla utjehu jedan u drugome poslije emotivne mise i kako su izgledali 'opušteno' u 'prirodnom trenutku jedinstva' dok su razgovarali poslije sprovoda. 

- Vidjeli smo Harryja kako baca pogled prema Williamu prvi put kada su izašli iz kapelice i oprostili se s domaćinima, ali kada su William i Kate krenuli, Harry ih je sustigao i hodao s njima. Poslije nekoliko trenutaka Kate se povukla i ostavila njih dvojicu da razgovaraju sami u naizgled opuštenoj atmosferi - rekla je James. 

Podsjetimo, princ Harry je prije godinu dana otišao iz Velike Britanije sa suprugom Meghan Markle, a odnos između njega i Williama poprilično je zahladio nakon odluke da on i Meghan napuste kraljevske dužnosti. Uz to, njihovom već dovoljno lošem odnosu nimalo nije pomogao šokantni intervju koji je kraljevski par dao Oprah Winfrey

Princ Harry navodno je kontaktirao svoju obitelj prije dolaska u Veliku Britaniju iz SAD-a, prvi put nakon godinu dana, to kako bi riješili nesuglasice prije djedove sahrane. Supruga Meghan nije smjela doći zbog rizika od vožnje avionom u visokom stadiju trudnoće, iako kažu da je silno željela prisustvovati ceremoniji pokopa princa Philipa i biti uz svog supruga Harryja. 

Najčitaniji članci