Show

Komentari 1

Clarkson o zdravlju: 'Morat će koristit magnetsku rezonancu za konje ako se opet udebljam'

Clarkson o zdravlju: 'Morat će koristit magnetsku rezonancu za konje ako se opet udebljam'

Posljednjih nekoliko godina sve više brine o svome zdravlju jer je njegov otac bio u njegovim godinama kada je preminuo. Kako kaže, uskoro bi ga mogle čekati operacije zbog zdravstvenih problema

Engleski novinar Jeremy Clarkson (61) jednom je prilikom izjavio da je najveći svjetski pušač, a sada se ponovo našalio na račun svojega zdravlja.

Kolumnist časopisa The Sun i poznati novinar radi od svoje 20. godine. Često s pratiteljima podijeli anegdote iz privatnog života, a nedavno je podijelio i trenutno zdravstveno stanje, naravno, kroz šalu

- Prošao sam zdravstveni pregled prije nekoliko tjedana. Proveo sam dva sata na magnetskoj rezonanci. Puštali su mi videe, pogledao sam cijeli Iron Man - rekao je.

Dodao je i da je dobio slušalice i naočale dok su mu oni promatrali svaku kost u tijelu. Unatoč tome što mu zdravstveno stanje nije najbolje, Jeremy se nije prestajao šaliti.

- Ono zbog čega sam doista zabrinut je da, ako se previše udebljam, morati ću koristiti MRI za konje kod veterinara! - dodao je šaljivo.

U svojim kolumnama često piše o zdravlju, a jednom se prilikom osvrnuo na bol koju ima u plućima kada pomisli na neku fizičku aktivnost poput vožnje bicikla ili plivanja. Rekao je i da ga uskoro čekaju operacije zbog kojih će morati biti miran i sjediti na mjestu pa se fizičkog napora neće morati bojati.

U jednom je intervjuu priznao da se često boji za svoje zdravlje jer je u njegovim godinama preminuo njegov otac. Ne želi završiti kao on jer, kaže, ima još puno posla za napraviti. Kako su mu se ove godine približavale, prije četiri godine odlučio je ostaviti cigarete.

Jeremy Clarkson sighting

Samoprozvani radoholičar trenutno radi nekoliko poslova. Piše kolumne za Sun, ali snima i vlastitu seriju 'The Grand Tour'. Kaže da si rijetko dopusti slobodan dan. Čak i kada je obolio od Covida, nije uzimao slobodno.

Najčitaniji članci