Show

Komentari 9

Clooney iskreno: 'Odbio sam jednodnevni posao plaćen 35 milijuna dolara. Ne isplati se'

Clooney iskreno: 'Odbio sam jednodnevni posao plaćen 35 milijuna dolara. Ne isplati se'

O jednodnevnom poslu s pozamašnim honorarom razgovarao je sa suprugom Amal. I jedno i drugo su na kraju konzultacija zaključili da se to jednostavno ne isplati...

Pa da. Ponuđeno mi je 35 milijuna dolara za jednodnevni posao na snimanju reklame za aviokompaniju, priznao je holivudski glumac George Clooney (60) koji je na kraju i odbio istu ponudu jer je zaključio da mu se ne isplati. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Nakon što ga je novinar tijekom intervjua za The Guardian upitao je li ikad pomislio da ima dovoljno novaca, Clooney mu je ispričao detalje anegdote s reklamom. 

Catch 22 - TV Series UK Premiere

Kako kaže, o jednodnevnom poslu s pozamašnim honorarom razgovarao je sa suprugom Amal (43). I jedno i drugo su na kraju konzultacija zaključili da se to jednostavno ne isplati jer se avioprijevoznik povezivao s 'zemljom koja je, iako je saveznik, ponekad upitna'. 

- Pomislio sam: 'Pa ako mi oduzima minutu sna, ne isplati se', rekao je Oscarom nagrađeni glumac. 

Naime, Clooney iza sebe ima zavidnu karijeru. Tijekom života zaradio je 40 milijuna dolara samo za reklamni rad s švicarskom kompanijom. Njegova tvrtka za proizvodnju tekile, Casamigos, prodana je, kako pišu strani mediji, prije četiri godine za milijardu dolara.

Suburbicon Premiere - Toronto International Film Festival 2017

Tijekom intervjua glumac je i otkrio zbog kojeg razloga ne glumi često kao i prije. 

- Jednostavno, nema toliko sjajnih uloga. I, gledajte, ne moram glumiti. Supruga i ja vodili smo ovaj razgovor kad sam napunio 60 godina. Rekao sam da još uvijek mogu dosta dati i da oboje volimo ono što radimo, ali da se moramo pobrinuti da ne budemo glupi. Dakle, dio toga je samo da se pobrinemo da živimo svoje živote - zaključio je George. 

Najčitaniji članci