Show

Komentari 12

Clooney je prekinuo sa Stacy? Praznik su proslavili odvojeno

Clooney je prekinuo sa Stacy? Praznik su proslavili odvojeno

George jednostavno bježi od veza. Uvijek je sve isto. Čim osjeti da žena s kojom je u vezi previše osjeća, on je odgurne od sebe, otkrio je izvor razloge prekida

Par je navodno prekinuo vezu nakon što su Dan nezavisnosti proveli odvojeno, piše Daily Mail. George Clooney (52) i Stacy Keibler (33) zajedno su bili dvije godine, a par skupa u javnosti nije viđen već tri mjeseca. 

- Nije da George i Stacy nisu mogli pronaći vremena jedno za drugo. George jednostavno bježi od veza. Uvijek je sve isto. Čim osjeti da žena s kojom je u vezi previše osjeća, on je odgurne od sebe - otkrio je izvor. 

Clooney je američki praznik slavio s prijateljima na jezeru Como. Iako je bio bez Stacy, izvori bliski glumcu tvrde da je par i dalje zajedno. Bivša hrvačica za praznik je bila s prijateljima u Malibuu, a fotografije koje je objavila na Instagramu, pokazale su da se dobro zabavila. 

Clooney je u svibnju viđen kako se drži za ruku s bivšom djevojkom, hrvatskim modelom Monikom Jakišić. Već tad se šuškalo da su George i Stacy prekinuli. 

Najčitaniji članci