Obavijesti

Show

Komentari 66

Coco ima konkurenciju: Vanity otkrila odakle joj velika guza

Coco ima konkurenciju: Vanity otkrila odakle joj velika guza
7

Vanity Wonder stražnjicu je povećala injekcijama. Ni danas ne zna što su joj sve ubrizgavali jer isprva nije išla pravom liječniku. Bivša striptizeta sretna je što je živa

VIDEO

Američki mediji mnogo su pisali o kvaziliječnicima koji injekcijama sumnjive kvalitete djevojkama povećavaju stražnjice. Vanity Wonder (30) to nije spriječilo da 2006. ode jednoj takvoj liječnici kako bi povećala svoju pozadinu. Na crnom je tržištu potrošila vrtoglavih 90.000 kuna kako bi imala veliku guzu.

- Opseg stražnjice povećao mi se za 15 brojeva i bila sam presretna. Prije injekcija bila sam izrazito vitka jer su takve djevojke u modi. Kad mi je guza narasla ljudi su me počeli primjećivati i godila mi je pažnja - priča Vanity. 

Bila je na ukupno 20 zahvata. Dodaje da ni na jedan nije otišla kako bi udovoljila nekom muškarcu, već jer je to sama htjela. 

'Ni dan danas ne znam što su mi točno ubrizgali u stražnjicu '

U Detroitu je radila kao plesačica u striptiz baru i zbog ogromne je stražnjice bila glavna atrakcija. Nakon nekog vremena zasitila se pažnje koju su joj pridavali. U knjizi 'Shot Girls' pisala je o svojim iskustvima kako bi mlađe djevojke odvratila od odlaska sumnjivim liječnicima. 

-  Ni dan danas ne znam što su mi točno ubrizgali u stražnjicu - objašnjava. 

Liječnica kod koje je prvi put išla na povećanje stražnjice završila je u zatvoru. Vanity joj je jedno vrijeme pomagala pronaći mušterije pa se i njoj skoro dogodilo isto. U injekcijama je navodno bilo sojino ulje, no Vanity ne vjeruje da su joj rekli istinu. Kaže da je u 'ordinaciji' kod liječnice koja je završila u zatvoru znala viđati maloljetne djevojke kojima su majke plaćale injekcije bez da su znale kako je to opasno. Neke su djevojke i umrle. 

Danas nije ni zadovoljna ni ogorčena zbog svog izgleda

Nakon 'izleta' na crno tržište odlučila se za odlazak pravom liječniku koji joj je ubrizgavao silikon pa je izbjegla komplikacije. 

- Prije su injekcije bile jako skupe ako ste išli kod pravog doktora i crno je tržište zato cvalo. Nije ni bilo puno mjesta gdje se moglo otići da vam povećaju guzu dok danas to bez straha možete obaviti gdje god želite - objašnjava Vanity

Vanity danas ima dva sina. Nije nezadovoljna svojim izgledom. Nije ni presretna, no veseli je što nije završila u zatvoru i što se izvukla bez prevelikih posljedica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu