Obavijesti

Show

Komentari 28

'Čovjek magnet' ide u finale i morat će Ninu metnuti na glavu

'Čovjek magnet' ide u finale i morat će Ninu metnuti na glavu
15

Borislav Vranić direktno se plasirao u finale showa. Žiri je između Rebecce Posavec i plesne skupine Ola la izabrao najmlađu natjecateljicu u 'Supertalentu', Rebeccu

VIDEO

Glasovima publike u finale 'Supertalenta 'plasirao se 'čovjek magnet' Borislav Vranić. Nina mu je rekla da bi sad bilo u redu da nju podigne u zgrak bez ruku jer ako to uspije zaista zaslužuje pobjedu.

- Borislave, u finalu mećeš mene na glavu - rekla je Nina Borislavu koji joj je favorit.

 Žiri je morao odlučiti između najmlađe natjecateljice Rebecce Posavec i plesne skupine Ola la. Kako se plesna skupina predstavila s koreografijom koja je žiriju bila prejednostavna, šesta finalistica postala je desetogodišnja Rebecca.

U prvoj polufinalnoj emisiji dobili smo dva finalista. Dalje su prošli mladi plesači Iva i Borna te Antonio Tkalec. U drugoj  emisiji najviše glasova publike dobila je Eva Pilić (12) koja je tako postala treća finalistica. Između plesne skupine Nexus i Vedrane Ošap žiri je u finale kao četvrtog finalista odlučio poslati plesnu skupinu.

Robert nije imao ravnotežu

U trećoj polufinalnoj emisijii predstavilo se deset novih kandidata. Prvi se žiriju predstavio Robert Babaić. Njegova vještina balansiranja na rastezljivoj traci ovog puta nije bila na najvišoj razini. Izgubio je ravnotežu i sišao s trake, a zatim se nakon previše bezuspješnih pokušaja ponovno popeo gore. 

- Nije išlo, bolje je bilo na audiciji. Padao si na elementima koji ne izgledaju pretjerano teško - rekao je Enis, a Nini se svidjela kontrola tijela koju Robert ima i uživala je u točki bez obzira na greške. 

- Trebamo cijeniti nove figure koje si pokazao i slažem se s Ninom, tvoj nastup je bio dobar usprkos greškama - blag je bio Merlić.

Bacila Ninu u trans

Rebecca Posavec ima 10 godina i najmlađa je natjecateljica u showu. Otpjevala je 'Bohemian Rapsody' grupe Queen.

- Ja sam u transu. Ovo je bilo izvanredno. Tešku pjesmu izvela si s nevjerojatnom lakoćom i savršeno - rekla je Nina Rebecci, a Merlić se složio.

'Dobit će dvojno državljanstvo ako odu u finale'

Aka_demija Pink Panter izvela je 'Lejlu' Hari Mata Harija. Izvedbu je glasnim pljeskom nagradila publika, a ni žiri nije štedio pohvale. 

- Nadam se da Bosna i Hercegovina neće glasati samo za izbore u Hrvatskoj, već da će glasati i za vas. Bili ste fenomenalni - rekao je Enis, a pohvalama se pridružila i Nina.

- Ako odu u finale, steći će dvojno državljanstvo, a to bi mogao biti problem budući da ih je toliko puno - našalio se Enis referirajući se na Merlićev komentar da skupina ima previše članova. 

Prejednostavna koreografija

Juraj Bjelac plesom se bavi šest godina i na većini natjecanja na kojima je bio osvojio je prvo mjesto.

- Imaš lice kojim plijeniš i fenomenalno plešeš - rekao je Enis Juraju, ali Merlić nije bio zadovoljan koreografijom, bila mu je prejednostavna. 

Nina je Juraju rekla da je čaroban te dodala da zaslužuje ulazak u finale. 'Juraj, dušo, u finale buš ušo', rekla je Nina dječaku. 

'Slobodno se upišeš u umjetnice'

Aleksandra Bilanović sanja o tome da postane umjetnica, da bude pjecvačica i da je drugačija od drugih. Na audiciji je pjevala Adele, a u polufinalnoj emisiji u modernoj vjenčanici otpjevala je pjesmu 'Stop' Sam Brown.

- Počela si suzdržano vokalno, a na refrenu smo doživjeli vrhunac tvoje interpretacije. Bila si odlična - rekla je Nina, a Enis je Aleksandri rekao da se slobodno može upisati u umjetnice.

Merlić je izvedbu također pohvalio opisavši je kao potpunu u svakom pogledu. 

I Merlić ga hvalio, a skoro ga je izbacio

Nastup Vladana Bergama Nina je opisala kao sjajan i napomenula da joj je drago što su se ona i Enis 'borili' protiv Merlića i time mu osigurali odlazak u polufinale. 

- Prvi dio fenomenalan, a drugi dio bio je također zanimljiv. Cijela točka ti je bila lijepo zaokružena i nadam se da ćemo te gledati u finalu - rekao je Vladanu Merlić na iznenađenje svih.

Nije dovoljno uvježbao točku

Marinko Perec svoju mađioničarsku točku izveo je s tri asistentice, tri kćeri. Enis je rekao da su mu trikovi zanimljivi, ali izgledali su pomalo neuvježbano. S njim se složila i Nina koja je Marinka pitala gdje mu je sin. Naime, Marinkov sin pobjegao je s pozornice usred točke kad su se borili za ulazak u polufinale. Merlić je rekao da mu je drago što je Marinko sa svojom obitelji dobio još jednu priliku unatoč obiteljskim nesuglasicama. 

Merlić nije u škvadri

Irena Petrović s Krešimirom Banom u pratnji na gitari izvela je miks pjesama grupe Indexi. Pjevala je  'Sanjam' i 'Bacila je sve niz rijeku'. enis je pohvalio njihovu izvedbu, a Merlić je rekao da je razočaran jer mu se kombinacija pjesama nije svidjela, već mu je sve skupa zvučalo kao izvedba za škvadru u konobi. 

- Tko ti kriv što nisi dio škvadre - rekao je Rene bitorajac Merliću s kojim se složila i Nina. 

Jedinstveni 'čovjek magnet'

Borislav Vranić oduševio je žiri. Merlić ga nije mogao prestati hvaliti. Rekao mu je da je jedinstven u svijetu, da nigdje nije vidio da netko radi to što je on sposoban napraviti. 'Čovjek magnet' kako ga zovu, demonstrirao je kako svojim moćima može bez ruku držati teške predmete na glavi. I Nina i Merlić rekli su da Borislav zaslužuje odlazak u finale.

Prejednostavna koreografija

Plesna skupina Ola la iz Koprivnice predstavila je svoju najzahtjevniju koreografiju dosad. Smislili su nove pokrete, no nisu pretjerano impresionirali žiri. 

- Čini mi se da vam je falilo energije i zajedništva i koreografija mi je jednostavna - rekla je Nina, a Enis im je rekao da su puno bolje otplesali na audiciji.

- Ja mislim isto što Nina i Enis, možda još gore. Jednostavna vam je koreografija i čini se da vas je previše na sceni - rekao je Merlić, no pohvalio je kostime plesne skupine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge