Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Čovjek od čelika našao je borca svojeg kalibra u Vitezu tame

Samo nas jedanaest dana dijeli od dolaska u kina najiščekivanijeg superherojskog filma 2016. godine, a foršpani ne prestaju stizati. Najnoviji nam dolazi iz Južne Koreje

Foto: Twitter/Screenshot
6 komentara

Korejska podružnica Warner Brosa. objavila je nevjerojatan novi produljeni TV spot za 'Batman v Superman: Zora pravednika'. Osim podosta novog materijala, najvažnije je što smo vidjeli još detalja borbe između dva zavađena titana.

Nakon što je Metropolis ostao u ruševinama poslije Zodovog napada, Batman odlučuje uzeti stvari u svoje ruke. Nitko s toliko moći, koliko je Superman ima, ne smije biti nesputan, jer ljudi ginu. Vođen takvom logikom, Vitez tame uputi se u rat s Čovjekom od čelika, dok im obojici pred nosom raste nova prijetnja i prema Metropolisu, i prema Gothamu, a i prema cijelom svijetu. Ne zaustavi li se ta prijetnja, ničiji život neće vrijediti ništa.
 
Pogledajte novi video

드디어 기다림은 끝났다! 전세계가 주목한 대결!<배트맨 대 슈퍼맨:저스티스의 시작> 예매 오픈!'신과 인간의 대결 영상' 최초공개!같이 보고 싶은 친구 @소환하고 좋은 좌석 먼저 예매하자!* 지금 예매하기: www.bvs2016.kr

Posted by Warner Bros. Pictures on Sunday, March 13, 2016

Uz Afflecka, u filmu nastupaju i Henry Cavill kao Superman i Gal Gadot kao Wonder Woman. U sporednim ulogama su Jesse Eisenberg (Lex Luthor) te Jeremy Irons u ulozi butlera Alfreda, dok uloge iz 'Čovjeka od čelika' repriziraju Amy Adams (Lois Lane), Lawrence Fishburne (Perry White) i Diane Lane (Martha Kent) . Uz Gal Gadot i Bena Afflecka, pridošlica u filmu je i Jason Momoa, koji glumi Aquamana, ali se u filmu pojavljuje samo na nekoliko minuta.

'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima možete pogledati od 25. ožujka 2016. godine , ili pretpremijerno već 23. ovog mjeseca.

Tema: FILM

Message