Obavijesti

Show

Komentari 7

'Creed: Legenda je rođena': Uz srce pravog borca možeš sve

'Creed: Legenda je rođena': Uz srce pravog borca možeš sve
3

Prvak Rocky trenira mladog borca, Adonisa Johnsona, koji se bori s protivnikom smrtonosnijim od svih s kojima se ikada suočio u ringu. Kome slijedi nokaut?

VIDEO

Warner Bros Pictures i New Line Cinema donose nastavak 'Rocky' franšize, 'Creed: Legenda je rođena' , nagrađivanog redate­lja Ryana Cooglera.

Michael B. Jordan našao se u ulozi sina Apolla Creeda te istra­žuje novo poglavlje u priči serijala 'Rocky', kojim se proslavio Sylvester Stallone . Adonis Johnson (Jordan) nikada nije upoznao svog slavnog oca, svjet­skog prvaka u teškoj kategoriji. Apollo Creed umro je prije nego što je on rođen.

 

Blitz Film i Video distribucija

 

Ipak, nije upitno da mu je boks u krvi, tako da Adonis odlazi u Phila­delphiju, grad u kojem su u legendarnom meču snage odmjerili Apollo Creed i slavni, tada amaterski boksač, po imenu Rocky Balboa.

Adonis pronalazi Rockyja (Stallone) i moli ga da mu bude trener. Iako je u početku inzistirao na tome da je završio s borbama za sva vre­mena, Rocky u Adonisu prepoznaje snagu i odlučnost koju je imao A­pollo, isprva žestoki suparnik, a kasnije njegov najbliži prijatelj. Rocky trenira mladog borca, iako se kao bivši prvak bori s protivnikom smr­tonosnijim od svih s kojima se ikada suočio u ringu.

VIDEO

 

Adonis ubrzo dobiva priliku za naslov ... ali može li biti spreman na vrijeme i ima li srce istinskog borca?

 

 

 

Blitz Film i Video distribucija

 

 

 

Uz Jordana i Stallonea u filmu glume Tessa Thompson, Phylicia Ras­had i engleski profesionalni boksač i bivši trostruki prvak u te­škoj kategoriji po ABA klasifikaciji Antun Bellew. Producenti su Irwin Winkler, Robert Chartoff, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King Templeton i Sylvester Stallone, s Nicolasom Ster­nom kao izvršnim producentom.

 

Sylvester Stalone, dobitnik je nagrade Zlatni globus za sporednu mu­šku ulogu u ovom filmu te je nominiran za nagradu Oscar u istoj kate­goriji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode