Obavijesti

Show

Komentari 6

'Crna pantera' vozača je s leđa lupila šakom u glavu?

'Crna pantera' vozača je s leđa lupila šakom u glavu?
5

Vozač limuzine manekenke Naomi Campbell je podnio kaznenu prijavu protiv nje zbog navodnog napada. Tvrdi da ga je ona s leđa udarila u glavu

Vozač je zbog napada manekenku prijavio policiji, ali kasnije je odlučio kako je ipak neće kazneno goniti. Navodno ga je šakom u glavu dok je sjedila na stražnjem sjedištu luksuzne limuzine zbog čega je udario glavom u volan i ima masnicu ispod desnog oka.
- Nisam ponosna na greške iz svoje prošlosti. Postajem zrelija, starim i mijenjam se - kazala je Naomi Campbell (39) nedavno.
Nakon navodnog napada 27-godišnjak zaustavio je auto da bi nazvao policiju, a Naomi je izjurila van. Vozač, koji je bio unajmljen na jedan dan, rekao je policiji se Naomi naljutila jer je sumnjala da je prikrivao afere njenog dečka, Vladimira Doronina (47), dok mu je bio vozač prije godinu dana.
- Ne treba odmah donositi zaključke. Naomi će surađivati dobrovoljno, priča je puno kompliciranija nego što mislite - izjavio je njen glasnogovornik Jeff Raymond.

BURNA PROŠLOST NAOMI CAMPBELL
Priznala je da je 2005. godine svoju spremačicu udarila mobitelom te  da je 1998. godine napala asistenticu, a prije nekoliko godina napala je i svoju savjetnicu. Naomi je čak nasrnula i na policajku na londonskom aerodromu nakon što je ostala bez dijela prtljage. Zbog toga je 2008. godine osuđena na 200 sati društveno korisnog rada pa je morala ribati podove i zahode.