Obavijesti

Show

Komentari 4

Cro a porter: Cigi smršavio da na TV-u bude ljepši

Cro a porter: Cigi smršavio da na TV-u bude ljepši
20

Stilist tvrdi da će dobiti showbiz emisiju. Budući da televizija dodaje kilograme, već se pripremio za nastupe. Tvrdi da svi hvale njegov novi izgled

VIDEO

Još na prošlom Cro-a-Porteru, u proljeće, stilisti su se dopisivali mobitelima. Marko Grubnić (26) neprestano je tipkao na mobitel i Nevenu Ciganoviću (37) javljao “tko, s kim, kako i zašto”.
Neven je, zbog flastera nakon operacije nosa, ostao doma. Ovaj put Marku Grubniću nije bilo ni traga ni glasa. Ljubav je pukla, navodno zbog ogovaranja. Cigi je u prvi red sjeo s prijateljicom Megi. Na zadnjem “eventu” na kojem su se pojavili, na promociji sapunice “Zakon ljubavi”, Megi je otkrila bradavicu. Ovaj put bila je zakopčana do grla. Neven se netom vratio s Maldiva. Odmarao se i hvatao boju. Sprema se za nove pothvate - angažirat će ga u showbiz magazinu. O čemu je riječ, ne želi pričati. Kaže tek da je zbog TV karijere poradio na izgledu i skinuo 10 kilograma.
- Skinuo sam ih u samo mjesec dana. Bio sam na američkoj dijeti 'skulls daily diet’. Sastoji se od jedenja proteina - kaže Neven.
Dok je davao izjave, okružila su ga brojna djeca. Tražila su autogram. Neven naglašava da ih nije potplatio niti su to statisti.
- Molim?! Kako?! Došla su mi djeca, tražila me autogram i ja bih im lijepo napisao: 'Pozdrav od Cigija’ - zaključio je.

NAKON FANI SKINULA SE I TAMARA ECCLESTONE
Ganuta činjenicom da se za komad krzna životinje hvata, utapa ili premlaćuje, Tamara (24) se razgolitila. Na reklami za PETA-u i Prijatelje životinja kći Slavice i Bernieja ogrnula se zastavom te poručuje: “Odbaciti krzno je pobjednička Formula”.
- Obožavam ići na revije, ali ne razumijem zašto krzno ima mjesto u modi. Smatram da je grozno nauditi nekom biću radi taštine. Ljudi bi trebali prestati nositi krzno - izjavila je Tamara. Fotografije će biti objavljene u britanskom časopisu Hello!!, a u Zagrebu i Varaždinu će biti postavljeni jumbo plakati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina