Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Cro-a-porter: Dinamovci mjerkali lijepe manekenke

Iva Jerković ukrotila je psa, Leonarda Boban nije zaboravila skandal, a na žalost nogometaša, manekenke nisu otkrile svoje grudi

M. Delija
Foto: M. Delija
1 komentara

Iva Balaban (30) prošle je sezone nosila kreacije Leonarde Boban, no ovaj put je sjedila u publici. Trebala bi roditi kroz nekoliko dana, no to je nije spriječilo da pogleda kolekciju prijateljice Leonarde. Njezinu reviju otvorila je Iva Jerković, koja je pistom opet vodila psa koji je za razliku od onog večeri prije slušao i hodao uz nogu. Leonarda se naklonila u majici s natpisom "Ne gasite mi svjetlo" aludirajući na skandal s prošlog Cro-a-Portera. Iris Androšević nosila je njezinu kolekciju i odjedanput su se ugasili reflekotori, navodno zbog Irisinih nesuglasica s Viktorom Dragom. Pistom su prošetali i "dinamovci" Etto (26) i Guela (21). Dok su se oni trudili držati korak s manekenima, njihove kolege iz kluba mjerkali su manekenke. Na njihovu žalost, nisu otkrile grudi.  

ODUVIJEK HTJELA BITI PLAVUŠA
Zaštitni znak Maje Lene Lopatny (16) bila je prirodno narančasta kosa, no obojila se u plavo. Njena majka Mia Begović  isprva je negodovala no prihvatila je kćerinu želju koja je oduvijek htjela biti plavuša. Na navode da “puši, pije i tulumari”, Maja Lena kaže da su gluposti: 'U to su me valjda uvalili zbog mame i svega', kaže.

Naši partneri pišu
Message