Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Cro-a-potrer: Borila se, ali su joj grudi ipak ispale...

Nives Drpić pokazala je zavidnu liniju dva mjeseca nakon što je rodila drugo dijete. Kad se prošetala pistom, Vlatki Pokos publika je najviše pljeskala

M. Delija
Video: M. Delija
1 komentara

Nives je povlačila haljinu prvih nekoliko koraka, no njezine grudi nabujale nakon druge trudnoće izletjele su van. Odustala je i ponosno prošetala duboki dekolte, a Zagrebačkim Velesajmom prolomio se pljesak. Na pistu je stupila i Vlatka Pokos (37).
Nakon prvotnog muka svi su joj oduševljeno zapljeskali. Vlatka je udahnula i visoko uzdignute glave prošetala pistom. Ne u bijelom - boji iz kojih ne izlazi posljednjih mjeseci, nego u zelenoj haljini. Takvom ju je zamislio Marko Grubnić, koji je druge večeri NOKIA Cro-a-Portera u suradnji s Linea Exclusivom predstavio svoju kolekciju od desetak haljina. Njegove muze još su bile: Lana Pavić, Jelena Rozga, Lana Banely, Renata Sopek, Maja Šuput, Nikolina Pišek, trudna Lana Klingor i Iva Jerković. U prozirnoj crnoj haljini Iva je na pistu izašla s velikim pudlom koji joj je otkazao poslušnost. Iva ga je potezala za uzicu, no pas se nije dao i zavalio se nasred piste.

Naši partneri pišu
Message