Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Crtić bez skice: Lisica Josipa pomoći će Edi Medi naći dom

Medvjedić iz Bugojna dijelit će školsku klupu sa psom Sultanom. Autor filma Edo Maajka u Izraelu je radio skice, ali ih još nije pokazao HAVC-u, od kojeg traži novac

Foto: Pixsell/kolaž
2 komentara

Medina sudbina u mnogo čemu se poklapa s mojim životom. Bio sam, valjda, jedini Bošnjak u školskoj smjeni kad sam se doselio u Zadar. Edo Medo proživljava slična iskustva kao i ja u djetinjstvu, rekao je reper Edo Maajka (37).

Pjevač je inspiraciju za svoj prvi crtić potražio u stvarnim ljudima, pa je prijateljica glavnog junaka Ede Mede lisica Josipa. Koliko će animirani lik imati sličnosti s poznatom pjevačicom Josipom Lisac (66), Maajka još taji.

- Uopće nisam čula za taj projekt - rekla je pjevačica. Josipi je ideja crtanog filma u kojemu je jedan od likova lija Josipa simpatična, no nije sigurna bi li posudila glas nekome od likova.

- Nismo razradili animaciju, nego smo samo raspisali scenarij za tri nastavka i čekamo lovu za realizaciju. Lisica Josipa i pas Sultan pomagat će medvjedu izbjeglici da se privikne na novu okolinu, školu i prijatelje te da u Hrvatskoj pronađe svoj dom - objasnio je Maajka.

Njegov partner, pisac Velimir Grgić, rekao je da bi voljeli po crtiću raditi strip te igračke za djecu. Edo je posudio svoj glas ljenjivcu Sidu u pet nastavaka crtanog filma “Ledeno doba”. Disneyeve hitove često gleda s kćeri Yasmin (4), zbog čega se trudi da se njegov crtani projekt svidi njegovoj nasljednici.

- Do kraja godine bih trebao završiti sve detalje i baciti se ozbiljno na posao oko Ede Mede - zaključio je pjevač.

Naši partneri pišu
Message