Obavijesti

Show

Komentari 0

Crveni tim na vagi izgubio čak dvostruko više od plave ekipe

Crveni tim na vagi izgubio čak dvostruko više od plave ekipe
9

Crveni tim, danas netko od vas ispada. Nema trikova, nema imuniteta, nema spašavanja, i ne samo to - nema ni crvene ni žute linije. Vi ćete odlučiti tko nas od vas napušta, rekla je voditeljica Marijana

VIDEO

Znamo ovo šljunčano brdo, svake je sezone tu, smijali su se kandidati koje je čekao naporan izazov, smijali su se kandidati koje je čekao naporan izazov.  U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' natjecatelji su morali proći timski izazov, koji je svima bio poznat čim su ugledali šljunčano brdo.

- Ovo je najveće šljunčano brdo do sada - otkrila im je Sanja. Zadatak izazova jest popeti se s medicinkama na vrh šljunčanog brda, a onaj tim koji će imati više lopti na vrhu – bit će pobjednik.

- Svi na slovo M danas nećete sudjelovati - rekla je Sanja natjecateljima koji su ozlijeđeni. Njihov je zadatak bio bodriti svoje timove. I dok je za neke izazov bio naporan, Ivan je komentirao kako je za njega bio prelagan, a Vanja je pobijedila samu sebe uspjevši se popeti skroz do vrha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što su svi uspjeli u izazovu, pobijedio je plavi tim i tako su osvojili imunitet. Trener Mario i Irena otišli su do poliklinike Aviva kako bi vidjeli što Irenu sputava da toliko malo jede.

- Uvidom u nalaze nakon obavljene pretrage, kod vas nema većih posljedica zbog želuca i možete se podvrgnuti normalnoj prehrani i vježbanju - objasnio je doktor Ireni što ju je razveselilo. Stiglo je vrijeme za trening prije vaganja.

Plavom timu bilo je psihički lakše odraditi trening jer imaju imunitet, no treneri ih nisu štedjeli. Nakon treninga, kandidati su odlučili prirediti iznenađenje Keti, Filomeni i Petru jer sve troje imaju rođendan ovaj tjedan. Iznenađenje je uspjelo i svi su slavljenici bili presretni.

Nakon rođendanskih slavlja uslijedilo je vaganje. Plavi tim ima imunitet i tako su spašeni od ispadanja pa im je bilo puno lakše zakoračiti na vagu.

- Crveni tim, danas netko od vas ispada. Nema trikova, nema imuniteta, nema spašavanja, i ne samo to - nema ni crvene ni žute linije. Vi ćete odlučiti tko nas od vas napušta - objasnila im je voditeljica Marijana.

Prva je na vagu zakoračila Filomena, koju svi od milja zovu Fifi. Na posljednjem je vaganju imala 138,6 kilograma, a sada ima 1,4 kg manje, što je 1 posto manje tjelesne mase. Nina je bila sljedeća, a sa 115,9 kilograma došla je na 115,4. Tako je skinula 0,5 kilograma, što je 0,4 posto manje tjelesne mase.

- Nisam zadovoljna, no ne pogađa me previše jer znam da dajem sve od sebe i bit će bolje - zaključila je Nina. Mario je sa 154,7 kilograma došao na 153,3, što je razlika od minus 1,4 kg, odnosno izgubio je 0,9 posto tjelesne mase. Marta je prošli tjedan imala 152, 5 kilograma, a sada ima 151,5 kilograma, što je točno za kilogram manje, a izgubila je 0,7 posto manje tjelesne mase.

Keti je sa 126,1 kilograma došla na 125, što je 1,1 kilogram manje i 0,9 posto manje tjelesne mase. Alen je imao 164,7, a na današnjem vaganju imao je 162,9, što je 1,8 kilograma manje, odnosno 1,1 posto manje tjelesne mase.

Luka je sa 138,3 pao na 136,8 kilograma. Izgubio je 1,5 kilograma, što je u postotku manje 1,1 posto tjelesne mase. Magdalena je prije vaganja rekla kako ne osjeti da je puno skinula, a tako je i bilo. Na posljednjem vaganju imala je 108,3 kg da bi danas imala 107,6, što je razlika od 0,7 kilograma, odnosno 0,6 posto manje tjelesne mase.

Petar je prošli tjedan imao 155,4, a skinuo je samo 0,1 kilogram, i isto toliko tjelesne mase. Nakon plavog tima crveni je tim krenuo na vaganje. Marijo je bio prvi koji je zakoračio na vagu. Sa 145,9 kg došao je na 142,7, što je čak 3,2 kg manje i 2,2 posto manje tjelesne mase.

Irena je bila sljedeća koja je zakoračila na vagu, a sa 121 kilogram pala je na 118,8, što je 2,2 kg manje i 1,8 posto manje tjelesne mase. Biserka je sa 124,4 došla na 122,3 kilograma i tako skinula 2,1 kilogram, što je 1,7 posto manje tjelesne mase.

Miro je bio razočaran svojim gubitkom od samo 0,6 kilograma. Sa 144 tako je pao na 143,4 kilograma i ima manje 0,4 posto tjelesne mase.

Domagoj je sa 164,3 pao na 160,9 kilograma, što je sve oduševilo jer je izgubio 3,4 kilograma, odnosno 2,1 posto tjelesne mase. Ivan je na posljednjem vaganju imao 144,3 kg, a sada ima 1,9 kilograma manje, pa je vaga pokazala 142,4 kg, odnosno 1,3 posto manje tjelesne mase. Vanja je na posljednjem vaganju imala 143,9 kilograma, a sada ima 142,5 kg, što je razlika od 1,4 kilograma i 1 posto manje tjelesne mase.

Josipa je izgubila 1,7 kilograma, pa je sa 133,9 došla na 132,2 kg, što je 1,3 posto manje tjelesne mase. Marko je na prošlom vaganju imao 157,5 kilograma, a sada ima 153,9, što je razlika od čak 3,6 kilograma i 2,3 posto manje tjelesne mase. Marko je tako završio prvi na tablici s najboljim rezultatom.

 

Nakon vaganja Marijana je kandidatima otkrila da je plavi tim na posljednjem vaganju imao 1254,5 kilograma, a sada imaju 9,5 kilograma manje, što znači da zajedno imaju 1245 kilograma. Crveni je tim,  na prošlom vaganju zajedno imao 1279,2 kilograma, a sada imaju 1259,1 kg, što je čak 20,1 kilogram manje. Crveni je tim bio za dvostruko bolji od plavog tima, a crveni tim čeka vijećanje o tome tko ih napušta.

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život