Obavijesti

Show

Komentari 50

Čudaci: Slavni muškarci koji su ženama radili vrlo jezive stvari

Čudaci: Slavni muškarci koji su ženama radili vrlo jezive stvari
1

Iako su i dalje velike zvijezde, neki slavni muškarci radili su 'upitne', pa čak i ilegalne stvari u 'ljubavi'. Javnost im je to odlučila zaboraviti, no priče o njihovom ponašanju i dalje kruže bespućima interneta

VIDEO

Donald Trump je svoje djevojke slao na testiranje za HIV

Nakon što se razveo od Ivane Trump, američki predsjednik krenuo je u potragu za 'pravom ženom'. Jedan od uvjeta je bio da odu njegovom liječniku i podvrgnu se testu za HIV. Jedna od njegovih djevojaka u tom periodu bila je i Carla Bruni, današnja supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. 

- U današnje vrijeme treba biti oprezan. Poduzmite sve mjere sigurnosti i udvostručite ih jer će vam to trebati - kazao je tada Donald. 

Jerry Seinfeld 'uletava' tinejdžericama u parkovima

Studenticu Shoshannu Lonstein, Seinfeld je upoznao početkom devedesetih, kada je Seinfeld postala 'obavezna' serija u svakom kućanstvu. Komičar je prišao atraktivnoj djevojci u parku te ju je, kasnije je rekao, samo izveo na večeru. Shoshanna je tada imala 17 godina, a on 38.

U vezi su bili četiri godine, a skoro su se i zaručili. Jerry je htio suprugu koja neće imati karijeru, što se Shoshanni nije svidjelo. Navodno je za Jerryja rekla da je 'postao dosadan jer stalno priča o poslu'. 

Derek Jeter je nakon seksa poklanjao košare s poklonima

LA Premiere of "The Birth of a Nation" - Arrivals

Bivši bejzbolaš svojim je partnericama zahvaljivao na vrlo 'služben' način.  Curama je poklanjao 'poklon pakete' u košarici, uključujući i bejzbol loptice s njegovim potpisom. Jednoj je djevojci košaricu poklonio dva puta jer je u međuvremenu zaboravio da je s njom već spavao. Djevojka je otkrila da je košara bila identična.

Jeterov poklon na kratko se našao i na prodaju na internetu, a (doduše, prazna) koštala je dvije tisuće dolara. Jedna od Derekovih cura rekla je da u košarici dan danas drži WC papir. 

Pablo Escobar je volio premlade

U Netflixovoj seriji 'Narcos', narkobosova supruga imala je 15 godina kada je upoznala Escobara. No njihov sin je u knjizi otkrio da je u stvarnosti imala 13. Njeni roditelji bili su bijesni kada se Maria (u seriji nazvana 'Tata') preselila k Escobaru te nisu dali pristanak da se ožene sve dok nije napunila 15.

Pablo je s vremenom izgubio interes za svoju suprugu, pa ju je varao s često (puno) mlađim djevojkama. Navodno je volio djevice te je za sebe i svoje najbliže suradnike organizirao orgije s 'netaknutim' mladim djevojkama, a neke od njih su nakon toga misteriozno nestajale. 

Hideki Matsui je opsjednut pornićima

"Moneyball" World Premiere - California

Kada je počinjao svoju bejzbolsku karijeru, trener mu je savjetovao da se suzdržava od seksa, a Hideki se toga dugo držao kao 'pijan plota'. Zbog toga je razvio opsesiju pornografijom, a njegova golema kolekcija bila je poznata u sportskim krugovima. Matsui je do 2012. skupio preko 55.000 pornića, čak i nakon što dio svoje kolekcije dijelio 'šakom i kapom'. Porniće je poklanjao i sportskim novinarima.

Tom Cruise ljubavni život prepustio scijentologiji

Glavišine u Scijentološkoj crkvi zaključile su da njihova 'zlatna koka' mora imati suprugu pa su organizirali audicije kako bi mu pronašli odgovarajuću ženu. Glumica i bivša pripadnice Scijentološke crkve, Cathy Schenkelberg otkrila je da je bila na jednoj od tih audicija, iako nije znala za što se prijavila. Mislila je da se radi o jednom od 'testova' unutar Crkve koje će ju dovesti na viši stupanj u hijerarhiji organizacije.

Za Cruisea je rekla da se ponaša poput 'narcisoidnog djeteta'. No glumac je tad već imao djevojku, glumicu Nazanin Boniadi, koju su mu 'dali' privremeno. Boniadi je dobivala upute kako da se ponaša s Cruiseom te su joj savjetovali da bude 'agresivnija'. Prema Lei Remini, savjetovali su joj da 'ga primi za međunožje svaki put kad ga vidi'.

Nazanin Scijentolozi nisu odmah otkrili da će 'biti' Tomova cura, nego su joj rekli da ju 'šalju na tajnu, humanitarnu misiju' te su joj platili kompletan make-over. Kada nije zadovoljila očekivanja 'glavešina', rekli su joj da se glumcu više ne javlja, on joj nije poslao ni SMS poruku. 

Za kaznu, Boniadi je bila ponižena te su je osudili na četiri mjeseca teškog fizičkog rada, tijekom kojih je morala, između ostalog, čistiti javne WC-e četkicom za zube. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu