Obavijesti

Show

Komentari 151

'Zar bi Nemeš dobio diplomu u roku da je psihički nestabilan?'

'Zar bi Nemeš dobio diplomu u roku da je psihički nestabilan?'
6

Nemešova majka Nada Nemešević kaže da je njezin sin tako lako nasjeo na lažnu nagradu jer se odmalena natječe i dobivao je nagrade iz opernog solo pjevanja

VIDEO

Ovdje sam da kažem da podržavam svog sina bez obzira na sve što je napravio, izjavila je Nemšova majka Nada Nemešević gostujući na TV Pinku. Novinare je zamolila da do kraja showa njoj i njezinom suprugu omoguće da žive život  na kakav su navikli jer oni nisu stanari Big Brother kuće.

Misli da se sve u BB kući s njezinim sinom dogodilo jer boravi u zatvorenom prostoru kao i zbog njegovog temperamenta.

- Mi smo institucija i kao takvi postojimo, kao jedna čvrsta obitelj. Moj zadatak je da zaštitim svoju obitelj. Mislim da su Marijana i Nemeš zahladili svoje odnose jer se on posramio nad svojim ponašanjem - rekla je Nemešova majka i dodala da je njezin sin u kuću Velikog Brata ušao kako bi promovirao sebe i svoju glazbu.

'Nikad nisam vidjela svog sina da je nešto razbio ili nekoga udario'

Nikola je tako lako nasjeo na lažnu nagradu iz jednostavnog razloga - odmalena se natječe i sudjeluje na natjecanjima. Navikao je dobivati nagrade iz opernog solo pjevanja, rekla je Nemešova majka te zapitala kako bi njezin sin s 22 godine mogao stići do diplomskog ispita ako je uistinu tako agresivan i psihijatrijski slučaj kakvim ga neki nazivaju.

Rekla je da njega treba pitati zašto pije jer inače to radi samo ponekad i uvjerena je da nikad ništa nije razbio. Kaže da njezini sin nikad nikoga nije udario i da si je samo dao oduška dok je razbijao po kući Velikog Brata.

'Žao mi je što sam rekla da je Marijana alkoholičarka, ali to je zaista moje mišljenje'

Ne opravdavam njegovo razbijanje i opijanje. Većini ljudi u životu se dogodi da se zbliže s pogrešnom osobom. Ne želim pričati o gospođi Čvrljak i žao mi je što sam rekla da je alkoholičarka. Bila sam isprovocirana, ali to je zaista moje mišljenje, rekla je i zaključila da će žena za koju se Nemeš u budućnosti odluči oženiti biti zaštićena kao medvjed.

Ideju Velikog Brata da laže njezinom sinu da je dobio nagradu od organizacije koja ni ne postoji nazvala je neumjesnom i grubom.

- Ja se nadam da će Nemeš shvatiti da je Veliki brat najveći manipulator. Ne sviđa mi se ideja koja može ugroziti psihu stanara - zaključila je.

Otkrila je da je Nemešova pjesma 'Znam taj smešak' posvećena jednoj divnoj djevojci s kojom je Nemeš nekada bio u vezi.

- Sada se nažalost veže uz drugu osobu - rekla je Nemešova majka. Antonija Blaće joj je rekla da će instrumentalnu verziju njegove pjesme RTL koristiti za svoju udrugu 'RTL pomaže djeci'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala