Show

Komentari 0

'Da sam tad tužila Robina, ništa mu ne bi bilo. To je realnost, a ja ne bih imala svoju karijeru...'

'Da sam tad tužila Robina, ništa mu ne bi bilo. To je realnost, a ja ne bih imala svoju karijeru...'

Emily je otkrila kako je to bio sramotan i ponižavajući trenutak za nju, koji je često potiskivala i govorila si da je beznačajan. Objasnila je kako se na snimanju u početku osjećala ugodno, ali da su se stvari promijenile zbog alkohola i pjevačevog ponašanja

Jedna od najplaćenijih manekeni svijeta, Emily Ratajkowski (30), u svojoj knjizi 'My Body' iznijela je prije mjesec dana niz tvrdnji koje su vezane uz snimanje kontroverznog spota za pjesmu 'Blurred Lines', a gostujući u podcastu 'Millennial Love' otkrila je nove detalje.

POGLEDAJTE VIDEO ZA PJESMU:

Riječ je o velikom hitu pjevača Robina Thickea (44) iz 2013., na kojem su gostovali i slavni Pharrell Williams (48) te reper T.I. (41), a Emily je javno obznanila da ju je za vrijeme golišavog spota Thicke napastovao.

Spot i pjesma kasnije su u javnosti često bili okarakterizirani kao seksistički, a Pharrell se čak i 'posuo pepelom' te se nakon kritika ispričao i izjavio kako bi volio da u njenom stvaranju nikad nije sudjelovao. Emily je pak za vrijeme snimanja, kako tvrdi, doživjela i seksualno zlostavljanje. Thicke ju je, piše u knjizi, dirao bez njenog odobravanja. Ratajkowski se u podcastu suočila s pitanjem s kojim se žrtve tradicionalno susreću u ovakvim situacijama, a koje glasi 'zašto odmah nisi prijavila?'. Odlučila je pojasniti zašto. 

- Tada sam bila nepoznata manekenka. Mislim da se ne bi dogodilo apsolutno ništa da sam ga prijavila. Osim što zasigurno ne bih imala današnju karijeru, to je surova realnost odnosa moći u to vrijeme - ispričala je Ratajkowski.

Dodala je kako je to za nju bio sramotan i ponižavajući trenutak koji je često potiskivala i govorila si da je beznačajan. Objasnila je kako se na snimanju u početku osjećala ugodno, ali da su se stvari promijenile zbog alkohola, a pjevač se počeo ponašati grubo i neprihvatljivo.

Pixsell

- Nakon što sam ga odmaknula od sebe, nabacio je neki glupavi smiješak i krenuo unatrag. Zacrnilo mi se, a potom me redateljica pitala jesam li dobro, na što sam samo slegnula ramenima, izbjegavajući kontakt očima - govori Ratajkowski, a priču je potvrdila i redateljica Diane Martel.

Robin Thicke tada se navodno ispričao pred objema i naglasio kako se to ne bi dogodilo da je bio trijezan.

Najčitaniji članci