Obavijesti

Show

Komentari 24

Skandal bend i D Vision ulazak u finale će proslaviti zajedno...

Skandal bend i D Vision ulazak u finale će proslaviti zajedno...
10

Dečki će ulazak u finale proslaviti s djevojkama iz grupe D Vision jer su se sprijateljili na probama i drago im je što su cure navijele za njih. Otići će u disko na Jarunu...

VIDEO

U drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta svoje talente pokazalo je deset novih kandidata. Za ulazak u finale naposljetku su se borili plesni studio D Vision, Skandal bend i Dajana Baković. Iako se Nina našalila da nisu bili dovoljno dobri, Skandal bend se na kraju uz Division bend izborio za ulazak u finale.

- Dok su se dvoumili između nas i Dajane bilo mi je tako svejedno jer smo svi odlični i bilo bi mi drago i da je netko drugi prošao a normalno da mi je drago da što smo to mi. Za sljedeći show spremamo nove instrumente i još bolju svirku - rekao je Burhan iz Skandal benda.

Dečki će ulazak u finale proslaviti s djevojkama iz grupe D Vision jer su se sprijateljili na probama i drago im je što su cure navijele za njih. Prolazak u finale planiraju proslaviti u jednom disku na Jarunu.

- Naravno da smo presretne, sve smo se rasplakale od sreće. Tri godine plešemo zajedno i postale smo prave prijateljice. Kroz slogu, zabavu i druženje rad se isplati što se na kraju i potvrdilo - rekla je trenerica plesne grupe D Vision Dijana Hržić. Djevojke jedva čekaju da proslave ulazak u finale. Imale su najglasniju publiku i navijače što im je dalo dodatnu energiju da najbolje otplešu.

Nina Badrić rekla je da joj se ove sezone 'sviđa' više natjecatelja, a najviše je se dojmio nastup grupe D Vision, izvedba Radovana Šofranca te Skandal benda. Dodala je da joj je i Snježana Vranješić bila dobra. Enisa se dojmio nastup Skandal benda, grupe D Vision te Dajane Baković dok je Merlić kao najbolju izdvojio grupu D Vision.

Prvi su nastupili bratići Luka Tripalo (14) i Dominik Grgić (16) koji su, kako kažu, spojili blues i rock u jedno.

- Nije bilo savršeno, ali nije bilo ni jako loše - komentirao je Dubravko Merlić.

Enis je rekao da se Dominik više bavio pojačalom te da se prepao. Dodao je da su mu na audiciji ipak bili simpatičniji. Nina Badrić se složila s Enesom i Dubravkom. Dodala je da joj je Luka bolji od Dominika.

'Hvala vam na predivnoj plesnoj čaroliji'

Žiri je oduševio nastup Kalije Benčić i Samuela Beriše koji su i na audiciji oduševili prisutne plesnom točkom.

- Zahvaljujem vam se na predivnoj plesnoj čaroliji koju ste nam priuštili. Bili ste sjajni - rekla je Nina. Enis misli da su bili preslatki kao i na audiciji, no savjetovao im je da još mnogo moraju vježbati. 

- Imati ćete veliku konkurenciju, morate se još više truditi - rekao je Enis.

Automehaničarka oduševila plesom

Dajana Baković (19) na pozornicu je stigla s motorom. Dajana, koja je po struci automehaničarka, oduševila je publiku i žiri. Dubravko je komentirao da je jako sretan s nastupom te da je bila odlična ideja to što je na pozornicu došla motorom.

- Bila si jako ekspresivna, osjetili smo svaki trenutak koreografije i imam samo pozitivne ocjene - rekao je Merlić. Nina je  rekla da mora čestitati Enisu koji je prepoznao njezin talent i pozvao je da dođe na audiciju.

Drugi čovjek na svijetu koji svira na listu

Tomo Mirković, koji svira na listu, na pozornicu je stigao u u narodnoj nošnji s KUD -om Vrhovlje. Ovoga puta svirao je na listu od bršljana kojeg uzgaja njegova snaha.

Nina je rekla da bi čestitala Tomi što je došao u Supertalent. Merliću se njihov nastup nije svidio. Rekao je da mu je na audiciji to bilo simpatično te da je sad očekivao da će to biti bolje izvježbano. Nije mu se svidjela kombinacija da on svira, a njegovi prijatelji plešu. 

Enis im dao da obuku majice

Nakon što su tri djevojke iz plesne skupine Habibi pokazale svoje plesno umijeće Enis im je rekao da bi volio da obuku majice. Djevojke su navukle na sebe bijele majice koje im pokrivaju grudi, a otkrivaju goli trbuh. Nina je rekla da nema komentara, dok se Dubravku nije svidjela njihova izvedba.

- Prekrasne ste djevojke i odlično izgledate, ali danas nismo vidjeli ništa više od toga. Vaša izvedba je bila daleko bolja na audiciji nego večeras - komentirao je Dubravko. Jedna od djevojaka se našalila da se Merlić čuva jer joj je brat u publici. 

Misle da je imala tremu

Nastup Snježane Vranješić koja je na audiciji oduševljavala svojim interpretacijama nije se osobito svidio Nini Badrić koja joj je rekla da misli da je imala tremu. Dodala je da je s posebnom radošću čekala njezin nastup. Dubravko i Nina su se složili da im je žao što je mijenjala tehniku pjevanja.

- Bili ste dobri, ali ja sam od vas očekivala uistinu bolje - rekla je Nina. Enis je rekao da se slaže s Ninom te dodao da i on misli da to nije najbolje zvučalo na početku zbog treme. Merlić je poručio da želi da publika prepozna sve najbolje u njenoj izvedbi i da je nagradi.

'Trebalo bi vas razdvojiti'

Dominik Zadelj i Leon Levak su su pomalo razočarali žiri beatboxom. NIna misli da bi dečke trebalo razdvojiti. Prvi dio nastupa joj se svidio jer je bilo zanimljivo dok joj se kraj nije svidio jer su pokušavali biti duhoviti.

- Sve je curilo prema nekoj lošoj komediji - komentirao je Merlić.

'Ako pobijede dio novca dat će siromašnoj obitelji u Puli

Almedin i Burhan Huseini iz Skandal benda iz Pule oduševili su žiri i publiku sviranjem bubnjeva. Nina je komentirala da je bend u studio unio čistu pozitivu koja im treba. Enes je rekao da se nada da će ih zabavljati i u finalu. Dečki su rekli da jedan dio novca ako pobijede planiraju dati jednoj siromašnoj obitelji iz Pule.

'Pronaći ćeš mjesto na glazbenoj sceni, ali čuvaj ti i mesarnicu'

Mesar Radovan Šofranac pjevao je pjesmu Mate Miše Kovača 'Ostala si uvijek ista'. Nina mu je rekla da je bio odličan. Dodala je da ne misli da je raspjevano lice mesara sve što on nudi.

Znaš da nisi bio točan u refrenima - rekao mu je Merlić. Enis je rekao da mu se svidjelo što ima neku toplinu i što 'kupuje' publiku.

- Ti ćeš pronaći mjesto na glazbenoj sceni, ali čuvaj ti i mesaru sa strane - rekao je Enis.

'Merlić privlači pažnju pa sam zato stisnuo iks'

Plesni studio D Vision koji se sastoji od 13 plesačica oduševio je žiri hip- hopom. Enis je jedini stisnuo 'iks', a kaže da je to napravio jer je to jedini način na koji Merlić privlači pažnu pa je zato i on to napravio. Nina je rekla da su bile fenomenalne te da im drži fige da dođu do finala. Za 'sreću' do kraja i ona im je pritisnula 'iks'. Merlić je rekao da su bili vrhunac večeras nakon čega je i on iz šale pritisnuo 'iks'.

Više videa pogledajte na Supertalent.novatv.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine
Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment
NAKON TEŠKOG TJEDNA

Parovi u 'Braku na prvu' otišli na putovanje: Klara je donijela odluku da napusti eksperiment

Mislim da je Lovre očekivao da ću napisati da ostajem i nije shvatio koliko je ovo mene pogodilo, emotivno je rekla Klara