Obavijesti

Show

Komentari 5

Daleki predak zvijezde 'Igre prijestolja' bio je engleski kralj

Daleki predak zvijezde 'Igre prijestolja' bio je engleski kralj
1

Robert Downey Jr. već je s pet godina glumio u nekoliko filmova svog oca, a Tom Hanks uvijek ističe da se pod stare dane mora natjecati sa sinom jer mu lako uzima uloge

VIDEO

Kit Harington i kralj Charles II od Engleske

68th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals

Engleski glumac Kit Harington (31) poznat je kao kralj Sjevera u seriji "Igra prijestolja". Iako je kod njega uvijek hladno, Kitu pomaže činjenica da njegovim venama teče plava krv. Poznati Jon Snow nedavno se zaručio za Rose Leslie (30) te razočarao obožavateljice, mnogi pratioci serije su zavoljeli hladnoću, a zbog njega su svi svjesniji činjenice da zima dolazi. 

Kralj Engleske, Škotske i Irske bio je daleko poznatiji od svog pra, pra, pra, pra, pra, pra, pra unuka. Bio je na čelu Britanskog Carstva, a možda nije čudno što je zgodni Kit dobio ulogu kralja u hit seriji, ipak mu je to u genima. 

John Aniston i Jennifer Aniston

Glumac John Aniston (84) osvojio je gledatelje glumeći u seriji "Naši najbolji dani“ od 1985. kao lik Victora Kiriazis.

Jennifer Aniston - Hollywood Walk Of Fame - Hollywood, California. by Baxter

 

Kada se čuje za prezime Aniston, svatko odmah razmišlja o Jennifer (48). Međutim, malo tko zna da su joj glumačke sposobnosti genetske. Ljubiteljica Hollywooda publiku je godinama nasmijavala svojim romantičnim komedijama, a iako više ne radi u tolikoj mjeri, svima je fascinantna njena disciplina oko zdravog života. 

John Drew Barrymore i Drew Barrymore

PA/Pixsell

Glumac John Drew Barrymore  preminuo je 1994. godine. Talentiranom glumcu na karijeru je utjecala njegova ovisnost o drogi i alkoholu. Često je bio optuživan za zlostavljanje u obitelji, pa je odnos kćeri i oca bio jako težak i turbulentan.  

Drew Barrymore (42) došla je do slave u nevjerojatno ranom dobu s njezinom ulogom u filmu E.T, no s njom se nije znala nositi. Kao jedanaestogodišnjakinja imala je problema s alkoholom, s 12 godina postala je ovisna o drogi, a s 13 je završila na rehabilitaciji, gdje ju je strpala majka.  - To mi je trebalo - kasnije je priznala. Iako je bila otuđena od svoga oca, do kraja njegova života se brinula za njega i platila liječničke račune dok nije preminuo od raka.

Blythe Danner i Gwyneth Paltrow

Blythe Danner (74) poznata je glumica gorljiva je aktivistica za zdravlje i okoliš. Šarmantna glumica s kćeri Gwyneth Paltrow je nastupala u dva filma "Okrutna sumnja" i "Sylvia". 

Jabuka koja nije pala daleko od stabla, Gwyneth Paltrow (45) ljestvicu je postavila malo više. Dobitnica Oskara i Zlatnog globusa, Paltrow je zaradila reputaciju da je arogantna, a kada su njenu kći razvlačili tabloidi, Danner ju je kao majka lavica branila: 'Izbjegavam čitati sva ta sranja, jer je to ono što to jest.' Nju svatko poželi imati u svom ringu. 

John Voight i Angelina Jolie

Glumac Jon Voight (78) osvojio je Oskara i četiri Zlatna globusa.  Unatoč sjajnoj karijeri, u prvi plan je uvijek isplovljavala njegova burna veza s kćerkom Angelinom Jolie koju vjerno tabloidi kada su pisali da ima "ozbiljne mentalne probleme". 

Holivudska beba Angelina Jolie (42) oduvijek je bila pod reflektorima, a odgajana je doslovce na crvenom tepihu. Zvijezda koja je faktor X dobila genetikom, nakon turbulentnog odnosa i nesnošljivosti s ocem sve je uspjela vratiti u normalu, pogotovo danas kad joj daje bezuvjetnu potporu nakon razvoda s Brad Pittom. 

Tom Hanks i Colin Hanks

Tom Hanks (61) omiljeno je lice filma već desetljećima, ali to se nije dogodilo preko noći. Očito mu je odgovarao duži put do slave jer je na tom proputovanju osvojio dva Oskara. Osim što ga krasi talent, Hanks vodi dosadan obiteljski život koji mu daje snagu. 

Potvrda izreke 'Kakav otac takav sin' može se svakako primijeniti na oca Toma i njegovog sina Colina (39), zvijezdu serije "Dexter" i "Farga". 

Tom se odlično zeza na račun sinove karijere, pa je u People magazinu rekao: "Stalno se natječem sa svojim sinom. To je mrtva trka". 


Jerry Stiller i Ben Stiller

Jerry Stiller (90) bio je sudionik Drugog svjetskog rata, a pet godina je glumio nervoznog oca Georgea Costanze u Seinfeldu od 1993 od 1998. Komičarku karijeru započeo je u  tandemu sa suprugom Annom Mearsom,  a slavni par ima svoju zvijezdu na Šetnji slavnih. 

Zvijezda "Zoolandera" Ben Stiller (51) našao je savršenu formulu da publika odlično reagira na njega. Stilleri zahvaljujući Benu još uvijek vladaju komičarskim vodama zbog izuzetno duhovitih gena. 


Robert Pine i Chris Pine

Otac Robert Pine (76) izgradio je svoju karijeru u sapunici "Naši najbolji dani“ kao i otac Jennifer Aniston, ali za njim se "pušilo" još 1961. Zahvalan je što je na setu glumio uz Gwynne Gilford koja je najprije bila njegova TV supruga, a odmah nakon toga žena njegovog privatnog života. 

Chris Pine (37) ima sreće. Naslijedio je od oca talent, dobar izgled i nebesko plave oči koje izluđuju gledateljice. Ono što je očaravajuće je to što je Chris odbio pomoć u karijeri od svojih roditelja te je i tako došao jako daleko. 


Robert Downey Sr. I Robert Downey Jr. 



Glumac Robert Downey Sr. (81) s 22 godine je odradio vojsku, bio je igrač baseball i već je glumio na Broadwayu, a već je i naveliko snimao svoje filmove. Njegov sin se pojavio u osam njegovih filmova. 

Odrastajući u toj okolini, ne čudi da je Robert Downey Jr (52) je otišao istim putem. Već s pet godina brusio je zanat, pa nije čudno da po Forbesu bio najplaćeniji glumac od 2012 do 2015. Muku je mučio s ovisnošću od 1996 do 2001. Otac uvijek ističe kako je njegov sin super otkako je trijezan. 

Stellan Skarsgard i Alexander Skarsgard

Skarsgard  arrives on the red carpet for the film "Borg/McEnroe" during the Toronto International Film Festival in Toronto

Glumac Stellan Skarsgard (66) postao je zvijezda u švedskim serijama. Radio je s mnogo talentiranih redatelja. Unatoč slavi, htio je da mu djeca odrastu u njegovom domu gdje je on stasao, jer mu je najbitnije bilo da budu spremni za normalan život. Najpoznatiji filmovi gdjese pojavljuje  su "Pirati s Kariba" i "Djevojka s tetovažom zmaja. "

Njegov sin Alexander Skarsgard (41) svoj probitak prema gore doživio je sa serijom "Okus krvi". Na nedavnoj dodjeli televizijskoj nagradi Emmy osvojio je nagradu za ulogu u "Malim lažima", a supruga sa seta Nicole Kidman mu je  čestitala poljupcem u usne i to pred očima svog dugogodišnjeg supruga Keitha Urbana. 

 

Donald Sutherland i Kiefer Sutherland

THE CANADIAN PRESS 2017-09-09

Glumac Donald Sutherland (82) ima stabilnu i čvrstu karijeru koja traje nevjerojatnih 50 godinu. 

Njegov sin Kiefer Sutherland (50)  najpoznatiji je po ulozi Jacka Bauera u seriji "24". Oduvijek je sin htio glumiti s ocem, a kad je dobio priliku u vesternu "Forsaken", predomišljao se zbog pritiska, a  na kraju je nastao pravi spektakl. 


Schreenshoot

Susan Sarandon i Eva Amurri



Susan Sarandon (71) od 1970 do danas je ostvarila 70 filmskih uloga. Slavu postiže nastupom u hororu "Glad" zapamćen po lezbijskoj sceni između nje i glumice Catherine Deneuve.

Eva Amurri Martino (32) je nastavila uspješni glumački niz, ali izabrala je ipak mirni obiteljski život. Glumila je u majčinom filmu "Divlje sestre" u kojoj glumi njenu kći. Udana je za nogometaša i danas ima dvoje djece. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu