Show

Komentari 7

Dalmatinka osvojila publiku, svi misle da je ispod maske bila Severina ili dobra imitatorica

Dalmatinka osvojila publiku, svi misle da je ispod maske bila Severina ili dobra imitatorica

Naša Punjena Paprika je 'skinula' Mladena fantastično, tako da ovo komotno može biti i Mladen Badovinac, komentirala je Antonija Mandić, a zatim je Punjena Paprika dodala još jedan trag koji ih je zbunio

U trećem pjevačkom duelu showa 'Masked Singer' natjecali su se Punjena Paprika i Dalmatinka, koja je svojim nastupom pobrala najviše simpatija publike.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Biti svoj na svome za mene je najvažnije, zato sam ja Punjena Paprika. Mater mi je riža s juga, meso je od starog Bosanca - predstavila se Punjena Paprika, a zatim nastupila s pjesmom TBF-ovog 'Veseljka'.

Detektivi su bili impresionirani glasom punjene paprike jer im je bilo teško razlikovati njen glas od frontmena TBF-a.

- Naša Punjena Paprika je 'skinula' Mladena fantastično, tako da ovo komotno može biti i Mladen Badovinac - komentirala je Antonija Mandić, a zatim je Punjena Paprika dodala još jedan trag.

- Bavio sam se mnogim sportovima, a zadržao sam samo neke - dala je hint Punjena Paprika i još više zbunila detektive.  

Borko i Enis su zaključili da ispod ove maske mora biti Zoran Šprajc, a zatim je nastupila Dalmatinka koja je na prvu impresionirala publiku.

- Strastvena, temperamentna, emotivna, pričljiva… Da, to sam ja, Dalmatinka. Prava žena s juga. Pripremam vam iznenađenje - otkrila je Dalmatinka i otpjevala istoimeni Severinin hit.

- Romantičan, predivan nastup… Ovo je Seve jedan kroz jedan. Ne znam tko bi drugi mogao ovako - zaključila je Ida.

- Baca mi na Seve jako, ali možda je to ljuta protivnica Jelena Rozga koja glumi da je Seve - našalio se Borko.

Nakon glasanja publike odlučeno je da Dalmatinka ide dalje dok se Punjena Paprika ipak mora malo više potruditi u drugom nastupu.

 

Najčitaniji članci