Show

Komentari 6

Majka Zemlja osvojila publiku u 'Masked Singeru', a Ajkula Drakula priprema drugi nastup

Majka Zemlja osvojila publiku u 'Masked Singeru', a Ajkula Drakula priprema drugi nastup

Završio je prvi pjevački duel i došao je trenutak da saznamo koju masku želimo gledati dalje. Publika je izglasala pobjedu Majke Zemlja, a Ajkula Drakula mora se pripremiti za sljedeći nastup kako bi pokušao pridobiti publiku

Večeras u showu ‘Masked Singer’ otkrivamo tko se skriva iza maski Majke Zemlje, Galeba, Ajkule Drakule, Dalmatinke, Kiborga i Punjene Paprike. Detektivka Ida Prester koja je prošli puta otkrila Sennu M ispod maske profesora Baltazara.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pomogla mi je jedna stvar koju je Borko rekao da on neki majstor - rekla je Ida za Sennu M.

Prvi nastupaju Majka Zemlja i Ajkula Drakula, a svojom maskom Majka Zemlja je impresionirala žiri i dobila pohvale.

- Zelenija je nego što planet uistinu jest, tako da je ovo možda i poruka - primijetila je Blaće.

Zatim je na scenu je zatim stupio Ajkula Drakula, a detektivi su odmah primijetili da je jako visok prema čemu su pokušali zaključiti o kome se radi.

- Eee, kak ste kaj? A znate vi tko sem ja? Nisam bukva, ja sam vam Majčica Zemlja. Kaj, kaj? Zakaj sam si zela ovega kostima? Baš mi je lepi, ne, poglejčte, poglejčte. Volim kostime pa se furt presvlačim. Ja vam volim i po prirodi hoditi, i pese i mace i vse kaj je dragi Bog storil. Jeden mi je prijatel još davne rekle da znam popevati, popevam, popevam, pa bute čuli, a i tancam, bute vidli. Joj, baš se veselim - rekla je Majka Zemlja, a zatim zapjevala pjesmu 'Ima jedan svijet' grupe Stijene. 

- Ja sam zbunjena jer u videu koji smo gledali učinilo mi se da je glas muški - komentirala je Antonija Mandić, a ostatak detektiva je bio jednako zbunjen, a Majka Zemlja je bacila hint o sebi.

- Hodanje po prirodi me pokreće, smiruje, nadahnjuje, preslaguje, inspirira... - rekla je Majka Zemlja. 

- Gotovo sam siguran da je to Valentina Fijačko - rekao je Borko, kojeg je glas Majke Zemlje podsjetio na glas ove sopranistice iz Varaždina. 

Nakon Majke Zemlje, na pozornicu je došao Ajkula Drakula koji je ispričao svoje tragove.

- Došao sam iz budućnosti, upisao sam se u vječnost i time se ponosim. Sigurno se pitate što se dešava u budućnosti. Automobili lete, teleportacija, umjetna inteligencija je još inteligentnija, ali dosta sad o tome, ajmo malo o meni. Ja sam grabežljivac i moji zubi hvataju sve. Ja sam Ajkula Drakula i što je najvažnije, vječan sam - rekao je, a zatim zapjevao pjesmu Daleke Obale 'Čulo se buć bać'. 

Detektivi su jako bili zbunjeni znakovima, a onda je Ajkula Drakula da trag koji je zainteresirao detektive koji su se do sada usredotočili samo na njegovu visinu.

- Bio sam u vašim cipelama, a vi u mojima niste - rekao je Ajkula.

Završio je prvi pjevački duel i došao je trenutak da saznamo koju masku želimo gledati dalje. Publika je izglasala pobjedu Majke Zemlja, a Ajkula Drakula mora se pripremiti za sljedeći nastup kako bi pokušao pridobiti publiku.