Obavijesti

Show

Komentari 0

Dame i gospodo, dobrodošli na Funhouse - Ladies' Choice

Dame i gospodo, dobrodošli na Funhouse - Ladies' Choice
1

FUNHOUSE - Ladies' Choice' event biti će u subotu, 14. prosinca 2013. od 23h održati u klubu Aquarius A2 na zagrebačkom Jarunu

VIDEO

Proteklih subota bilo je vruće u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu usprkos općenitom padu temperatura pod golim nebom. Trend i navika dobre zabave, ali i božićnog duha u kojem su iznenađenja i darivanje dobrodošli nastavljaju se na podiju kluba Aquarius A2 i ove subote (14.12.2013.) gdje se održava posebna noć posvećena djevojkama, ali na koju su iste dobro došli podržati i dizati im ego pripadnici muškog spola, a radi se o Funhouse - Ladies' Choice eventu.

Dame iii... Dame! - Vi ste u fokusu ove večeri i sve mora i "će biti" podređeno upravo Vama. Pripremaju se posebna iznenađenja samo za Vas, a jedno od većih otkrit ćemo sad, ali sumnjamo da ćemo pokvariti zabavu otkrivanjem istog. 

Dakle, osim DJ-a koji će održavati atmosferu cijelu noć aktualnim hitovima i potruditi se da Vas dobro razbacaju trake koje bruje svjetskim top-ljestvicama, do usijanja i paklene vrućine dovesti će vas naš i, pardon, VAŠ poseban gost večeri. Radi se o čovjeku koji palicama barata bolje nego prosječna domaćica metlom ili kuhačom, zovu ga hodajućim seksepilom iako, pa iako nije striper niti se bavi takvom vrstom performansa, tu jednu noć, jednu subotu, jednu cijelu subotnju noć..on će se posvetiti upravo Vama.. upravo Tebi. A tko je on? - Dame, upoznajte gospodina kojeg zovu "Mister Hollywood".

Spomenuli smo palice.. Da, on je bubnjar i protresti će floor, užariti plesni podij i provjeriti temelje kluba samo za Vas, ali mu treba i Vaša pomoć i podrška, pa što kažete? On će zasigurno izmamiti osmjehe, uzdahe i podignuti zanos ženskog roda na podiju svojim audio-vizualnim performansom. - I kao što smo spomenuli, uz njega će cijelu noć svirati i DJ-i: Matroda i Martyn Negro. Pripremite se za dozu šarma, plesa, ludila i noći bez kraja.

Da sve ne bi stalo na tome, poziva se i cijela vojska muškaraca, ali pravih gentlemana da ovu večer uljepšaju svakoj djevojci koja se pojavi na flooru, jer svaka djevojka je dama koja upravo to i zaslužuje. A vi dame, budite upravo to - dame. Ne zato što morate, nego zato što je to Vaš izbor - Ladies' choice.

Pepeljuga je morala paziti da sat ne otkuca ponoć, a vi se ne morate brinuti jer ludi noćni provod počinje u 23h i traje sve do jutra.

Dame i gospodo, dobrodošli na Funhouse - Ladies' Choice!

Ulaz: 30 kn

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'
RAZGOVOR S PJEVAČICOM

Domenica za 24sata progovorila o dečku i trudnoći Hane Huljić: 'Sretna sam zbog nje i Graše...'

Veloluška pjevačica nedavno je izbacila singl 'Prva ljubav, prva bol', a za 24sata pričala je o nastanku pjesme, odnosu s Huljićima i zašto 'krije' momka od očiju javnosti
Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti