Obavijesti

Show

Komentari 1

Dame se kladile na svoje dečke, ali nitko nije prošao zadatak

Dame se kladile na svoje dečke, ali nitko nije prošao zadatak
6

Dok su neki znali pitanja na odgovore poput 'Koje su boje njezine oči, koje je boje njezina četkica za zube?', drugi su pak, padali na pitanjima poput, 'Koji je broj njezinih cipela ili koji je njezin najdraži cvijet?'

VIDEO

Natjecatelji 'Superpara' su se od jutra pripremali otpjevati duete sa svojim partnerima, a Silvia je Antoniju rekla da ne želi pjevati pred cijelom Hrvatskom jer ne pjeva ni njemu doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Superpar: Dolores i Anton je spojila joga 01:12

Nakon što su Xiang i Admira zabavili sve za doručkom otpjevavši svoju pjesmu koju su dobili, Enis ih je pozvao u dnevni boravak gdje im je objasnio nova pravila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U ovom ciklusu vrijede posebna pravila. Tražimo tri para koji imaju najmanje novaca i četvrti par koji će biti najgori u zajedničkom izazovu. Ta četiri para ulaze u posebnu eliminacijsku igru, od čega će jedan par biti spašen od superpara, a ostala tri će se boriti za to mjesto - objasnio je Enis svima pravila te otkrio da se večeras klade djevojke.

- Vaši muškarci će morati odgovoriti na 15 od 20 pitanja koje im postavimo, a pritom moraju složiti kockice od svoga lica. Naravno, imaju vremenski rok - objasnio je Enis pravila damama.

Lili je uložila 4500 kuna u Ćiru, Anamarija na Mirona 5444 kune, Marija 3500 kuna na Marija, a Iva 5314 kuna na Sandija. Silvia je na svog Antonia odlučila uložiti 3800 kuna, Celine 3467 kuna na Antu, a Admira na Xianga 2000 kuna.

Dok su neki znali pitanja na odgovore poput 'Koje su boje njezine oči, koje je boje njezina četkica za zube?', drugi su pak, padali na pitanjima poput, 'Koji je broj njezinih cipela ili koji je njezin najdraži cvijet?'. Tako su se Ćiro i Lili uspjeli posvađati jer je Ćiro bio uvjeren da je od Lili najdraži cvijet ljiljan no odgovor je bio gerber.

Svi su muškarci pali na ovom zadatku. Na tablici su sada najbolji Silvia i Antonio sa 6611 kuna a u 'opasnoj zoni' su Lili i Ćiro, Celine i Ante, te Admira i Xiang.

- Igrate zajedničku igru i pridružit će vam se još jedan par - objasnio je Enis parovima na dnu tablice.

Nakon zadatka, dočekao ih je jedan zabavniji - isprobavanje kostima za modnu reviju, a kad je revija završila, djevojke su zaključile da je Ante bio najbolji maneken i odlično uskladio odjeću.

Enis je otkrio da u ponedjeljak slijedi izvođenje ljubavnih dueta i eliminacije. Tko ostaje u showu, a tko odlazi kući, gledatelji će doznati idući tjedan. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje