Obavijesti

Show

Komentari 16

Damir Kedžo: Prijavit ću se opet na Doru! Ljubav? Slobodan sam

Damir Kedžo: Prijavit ću se opet na Doru! Ljubav? Slobodan sam
7

Damir je na zagrebačkom Adventu zapjevao nakon dugo vremena i to mu je jako puno značilo. Cure iz fan kluba prate ga na svakom koncertu, a razgovarali smo o Dori, Eurosongu, ljubavi, karijeri i planovima za budućnost

VIDEO

Ovotjedni koncert Damira Kedže (34) na Adventu na Zrinjevcu, unatoč hladnoći, okupio je velik broj Zagrepčana. Njegova nova pjesma 'Kad ljubav' ne silazi iz trendinga na YouTubeu već tjednima, a obožavateljice su je s oduševljenjem pjevale iz prvog reda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Damir Kedžo o konkurenciji 04:36

- Mi smo Damirov fan klub, idemo na sve koncerte i znamo sve pjesme napamet. Obožavamo ga - kaže nam jedna od djevojaka u prvom redu. Kada se Damir pojavio, vrištale su i molile ga za fotografiju, a on je strpljivo pozirao s njima.

Koncerti na otvorenom Kedži su, kaže, jako nedostajali.

- S Damirom Urbanom (53) sam komentirao da imamo osjećaj kao da smo na školskoj priredbi, jer smo toliko iščekivali ovakve nastupe punih šest, sedam mjeseci. Srce mi zaskoči svaki put kad organiziram novi koncert. U 12. mjesecu ima koncerte u Zagrebu, Rijeci, Kutini i Malom Lošinju. Za mene je to velika sreća, jer sve pjesme koje radim u studiju jedva čekam zapjevati s publikom i vidjeti reakcije - priča nam Damir, koji posebno voli zagrebački Advent.

- Svaki prosinac u meni probudi želju da izađem van, popijem kuhano vino i družim se s ljudima. Zagrebački Advent je poseban jer je najveći, skupi se jako puno ljudi i često naletim na puni poznanika koje inače ne bih sreo - kaže.

Uspjeh novog singla 'Kad ljubav', kojeg potpisuje popularni pjevač Sergej Ćetković (45), jako ga veseli.

- Znao sam da imam super pjesmu, a najčešće kad imam takav osjećaj pokaže se da sam bio u pravu. Naravno da mi je drago da je sa svakom novom pjesmom publika sve veća - kaže.

Sergeja je upoznao na MAC dodjeli nagrada, te za njega ima samo riječi hvale.

- Kad ga upoznaš, imaš osjećaj da ga znaš cijeli život. To je izniman gospodin, pristojan i velik glazbenik. Više puta sam slušajući njegove pjesme poželio da je neka moja. Ovaj hit je mogao zadržati za sebe, ali poklonio ga je meni i hvala mu na tome. Nadam se da nam ovo nije zadnja suradnja i volio bih zapjevati s njim - otkrio je Damir, koji je u pjesmi 'Kad ljubav' predstavio neto drugačiji, moderniji zvuk.

- Želio sam napraviti iskorak, ali sam htio i ostati vjeran svom glazbenom stilu u kojem se najbolje izražavam. Sve skupa je malo drugačije, ali vidim da je bio 'pogodak u sridu' i publika je to itekako prihvatila - objasnio je i dodao da sprema i novi album, koji će izaći sljedeće godine.

- Kada je sam izbacio prošli album, obećao sam publici da na novi album neće ponovno morati čekati 12 godina - našalio se. Osim glazbom, Damir je mnoge osvojio i nastupom u 'Tvoje lice zvuči poznato'.

- Televizijski angažman zasad ne planiram, ali showbiz je nepredvidiv i uvijek se dogodi neki neočekivani poziv. Volio bih glumiti u glazbenom filmu. Okušao sam se na kazališnim daskama, a sada bih volio glumiti u visokoj televizijskoj produkciji - kaže Damir. 

U svom prvom talent showu 'Story Super Nova Music Talent' sudjelovao je sa samo 16 godina.

- Poslušam i dan danas božićni album iz showa, iako sam nažalost ispao taman prije nego što je on nastao. Drago mi je kad vidim u koliko je domova danas, lijepo mi je bilo biti dio te priče, te sam i dalje prijatelj sa svim koji pjevaju na tom albumu - rekao je. 

Prijave za Doru 2022. završavaju za nekoliko dana, a brojni fanovi Eurosonga voljeli bi vidjeti Damira ponovno u natjecanju. 

- Prekrasno mi je to čuti. Uvijek sam govorio da je pjesma najbitnija, jer koliko god da ima svega uvijek na kraju pobjedi najbolja pjesma. S tim pristupom stvaram svoju glazbu, i kada se takva pjesma pojavi vjerujem da ću se prijaviti ponovno na Doru - poručio nam je, a nas je zanimalo znači li to da ga ipak nećemo gledati već ove godine u Opatiji.

- Nikad ne znaš kad pjesma može doći. Neki od mojih najvećih hitova nastali su u pet minuta inspiracije, tako da nikad ne znaš - kaže Kedžo kroz smijeh.

Kedžina menadžerica otvoreno o Tolj: 'Prema Damiru je bila neugodna i neprofesionalna'
Kedžina menadžerica otvoreno o Tolj: 'Prema Damiru je bila neugodna i neprofesionalna'

Damirove obožavateljice s početka priče mogu odahnuti jer on je još uvijek, kako kaže, sretno slobodan.

- Jako sam sretan, živim ispunjen život i to mi je najvažnije - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama