Obavijesti

Show

Komentari 28

Damir o Josipi: 'Zaslijepljena je tim tipom, ona će nas izdati'

Damir o Josipi: 'Zaslijepljena je tim tipom, ona će nas izdati'
5

Za razliku od poslova koji teku u najboljem redu, međuljudski odnosi na farmi ipak malo kaskaju. Barbara, koja je sluškinja ovoga tjedna iskazala je veliko nezadovoljstvo Gazdaricom

VIDEO

Dan pred odlazak na Sajam farmeri su proveli u svojim posljednjim pripremama. Mentor Joža ih je posjetio kako bi vidio da li je sve u najboljem redu. Na veliko iznenađenje farmera, bio je jako zadovoljan obavljenim poslom, ali i održavanjem higijene na farmi. 

- Sad to liči na farmu! Čistoća kuće zadovoljavajuća! Popravili ste se 100 posto! - poručio je Mentor crvenoj zadruzi.

Za razliku od poslova koji teku u najboljem redu, međuljudski odnosi na farmi ipak malo kaskaju. Barbara, koja je sluškinja ovoga tjedna iskazala je veliko nezadovoljstvo Gazdaricom Danielom, a svoje pritužbe podijelila je i s njom. 

- Živcira me to kad dođeš i diktiraš! Toliko imamo posla, a ako sam stala na dvije minute, ne znači da sam stala cijeli dan. Raspodijeliš zadatke i onda još goniš! - prigovorila joj je Barbara te zaključila: 'Ja sam emocionalno jako slaba osoba i neke stvari  dosta drugačije doživljavam nego ostali. Uvijek razmišljam drugačije i imam tu neku kočnicu u sebi, ali mislim da sam dovoljno hrabra da odradim neke zadatke bez ikakvih problema'.

Darko pak ima problema sa svim farmerima, izuzev Katice i Daniele, a nekako mu najviše smetaju farmeri Stare farme. 

- Gledajući po njihovom govoru, oni su svi šlampavi i tu nemamo što razmišljati. Što misliš da li oni ovako poslije jela slažu stolice, pa oni jedu kao Indijanci! - kazao je Katici koja mu je pokušala reći da gleda objektivno i da su njih dvoje najjače karike na farmi kojih se želi riješiti, no Darko se nije dao smesti, a dao je komentar i na Damira: 'On tim zečevima nije dao ni vode, ni hrane, ja sam išao gledati, a pregrade je napravio Bože oprosti! Sve površinski!'.

Popodnevne sate Darko je proveo s Gazdaricom Danielom izrađujući košnice za pčele, a nisu propustili priliku ni prokomentirati ostale farmere. 

- Sretna sam što sam ovdje. Onaj tim mi se gadi! - kazala je Daniela Darku, koji se složio s njom, no isto tako iskazao je svoje nepovjerenje prema Josipi

- Mala je zaslijepljena s tim tipom i ona njemu sve kaže što mi radimo. Bojim se da ona neće izdat njima! Kopa sama sebi rupu! - rekao je.

S druge pak strane, Barbara i Josipa razgovarale su također o Goranu, a što ju je privuklo kod njega Josipa je objasnila riječima: 'Sviđa mi se zato što on mene ful nasmije, zabavi, sviđa mi se to što je od svih drugačiji. Je da pretjera, brate mili ono, užasno, a sad hoće li se on meni svidjeti i vani, što ja znam'.

Kako će se razvijati njihova farmerska ljubav, ostaje nam za vidjeti!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'